Açılış bekliyor

Açılış bekliyor

TAMAMEN BEYAZ LED IŞIK SİSTEMİYLE AYDINLATILAN İSİMSİZ PARK BÖLGEYE AYRI BİR GÜZELLİK KATTI

TAMAMEN BEYAZ LED IŞIK SİSTEMİYLE AYDINLATILAN İSİMSİZ PARK BÖLGEYE AYRI BİR GÜZELLİK KATTI

Açılış bekliyor

Belediye tarafından Atatürk Bulvarı üçerinde yaptırılan park açılış bekliyor. Giriş kapısı, havuz ve içindeki birçok objenin Japon kültürünü andıran görünümde yapılması nedeniyle şimdilik ?Japon temalı? park olarak tanımlanan park önümüzdeki günlerde hizmete açılacak

2 BİN METREKARE ALANI VAR

Belediye tarafından yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Atatürk Bulvarı üzerindeki park tamamlandı. 2 bin metrekare alan üzerinde tamamen Japon kültürünü yansıtan objeler kullanılarak yapılan park özellikle bu yıl ramazan ayında vatandaşların uğrak yeri olacak. Yüzlerce çam ve çeşitli türde ağaç ve bitki kullanılan park Kırıkkale´nin en cazip parkı olma özelliği taşıyacak.  

ADI ?AK PARK? OLSUN ÖNERİSİ

İçinde boydan boya kayalıklarla süslü havuzu, yürüyüş yoluyla ayrıca koşu yolu bulunan park beyaz LED aydınlatma sistemiyle aydınlatıldığı için özellikle gece bölgeye de ayrı bir güzellik katıyor. Tamamen Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü imkânlarıyla kısa sürede yapılan parkın beyaz ışıklarla donatılı olması nedeniyle isminin ise ?AK Park? olarak belirlenmesi bekleniyor.



ilhat
29.02.2016 21:52:41
çakma bulvar.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı