Acil olan sorunlar öncelikli çözülecek

Acil olan sorunlar öncelikli çözülecek

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MUTLU EROL BAKIR, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MUTLU EROL BAKIR, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Acil olan sorunlar öncelikli çözülecek

Her hafta Perşembe günü sorunların dinlendiği Halk Günü programında Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır çalışmalar hakkında da vatandaşları bilgilendirdi.

SORUNLAR TEK TEK NOT ALINIYOR

Belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. 130´ncusu düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞLAR SORUNLARINI İLETTİ

Etkinliğe katılan vatandaşların sorunları dinlenerek gereği yapılmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

ÖNCELİKLİ ACİL SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, yapılan etkinlikte ilimizin otopark sorunundan bahsederek, 700 araçlık otopark çalışmalarımızın başladığını ifade ederek proje hakkında bilgi verdi. Çalışmaları başlayan otopark şehir içi trafiğini rahatlatacağını aynı zamanda 3*3 lük 2 adet baks ile Emniyet binasının karşısından Karşıyaka, Selimözer, Bahçelievler ve Yuva Mahallelerine ikinci bir yo açılacak. Bu sayede hem mahalle sakinleri de ikinci bir yola kavuşmuş olacak hem de şehir içi trafik yoğunluğu azaltılarak 700 araçlık otopark vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak? dedi.

AMACIMIZ YAŞANILABİR BİR KENT

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır bu çalışmanın ilimize hayırlı olmasını dileyerek Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür etti. Bakır Belediye olarak öncelikli olarak kentin acil sorunlarını çözerek vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için yoğun çaba harcadıklarını bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü