Açıklama amacından saptırıldı

Açıklama amacından saptırıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, kendine ait bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan bir yazıyla ilgili `kadınları hafifçe dövebilirsiniz` şeklinde yapılan yorum haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

AÇIKLAMA AMACINDAN SAPTIRILDI
Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook`ta yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı nedeniyle eleştirilen AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir,"Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi`nden bir bölümü yayınladık. Ancak yayınladığımız bu bölümden bir cümlenin cımbızlanarak alınması açıklamanın anlam bütünlüğünü bozmuştur" dedi.
PEYGAMBER EFENDİMİZİN VEDA HUTBESİ
Demir?in yayınladığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, "8 Mart 2013 tarihinde ulusal basında ve bir kısım haber kanallarında yer alan şahsımla ilgili bir haber üzerine bu açıklamayı yapmam zaruri olmuştur. Başkanı olarak şahsıma ait Facebook sayfasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutlamak amacıyla Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi`nden bir bölümü yayınladık. Ancak yayınladığımız bu bölümden bir cümlenin cımbızlanıp alınması ve konudan bağımsız olarak yayınlanması hem açıklamanın anlam bütünlüğünü bozmuş hem de şahsımı kadınlarla ilgili olumsuz bir düşünceye sahipmişim gibi göstermiştir. Aksine başta Sayın Başbakanımızın ve teşkilatlarımızın kadınlara verdiği önem ve değer tüm kamuoyunca bilinmektedir. Hükümetimizin bu bağlamdaki icraatları, yasal düzenlemeleri, kadınlara verilen siyasal ve sosyal haklar halkımız tarafından da bilinmektedir. Habere konu olan Veda Hutbesi`nin tam metni http://www.haberler.com/diyanet-isleri-baskanligi/Diyanet İşleri Başkanlığı`nın sayfasında mevcuttur."


ilhat
9.03.2013 21:24:07
başkan her söylediğin doğru olsun ama her doğruyu her yerde söyleme.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ