Acemi kasaplar yine kendilerini kesti

Acemi kasaplar yine kendilerini kesti

Kurban Bayramında olduğu gibi bu bayramda da acemi kasaplar kendini kesti. 109 kişinin kurban keserken, vücudunun çeşitli yerlerini kestiği gözlendi.

HASTANENİN YOLUNU TUTTULAR

Birçok güzel görüntüye sahne olan kurban bayramının ilk günü istenmeyen kazalar meydana geldi. Kurbanlıklarını kendileri kesmek isteyen yüzlerce vatandaş kazayla ellerini kestiler. Hemen hastaneye koşan Kırıkkalelilere ilk müdahale acil servislerde yapıldı. Kurbanlıkları kesmek isteyen çok sayıda acemi kasap, kullandıkları bıçaklarla çeşitli yerlerinden yaralandı. Özellikle bıçağın kayması sonucu parmağını, ayağını yaralayan 109 kişi tedavi için hastanelerin yolunu tuttular.

BİRİNİN DURUMU AĞIR

Kırıkkale?de sabahtan itibaren Devlet Hastanesi Acil Servisine 40, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi?ne 68 Kırıkkale Üniversitesi Süleyman Demirel Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine 1 kişi olmak üzere toplan 121 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçak kesiği vakası ile müracaat etti. Yaralıların büyük bölümü ayakta tedavi edilirken, Devlet Hastanesine başvuran bir kişinin durumunun ağır olması dolayısıyla tedavisinin sürdüğü öğrenildi

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü