Acemi Birlikleri bacasız fabrika

Acemi Birlikleri bacasız fabrika

Emekliler Cemiyeti Başkanı Basri Keskin Acemi Birliklerinin bacasız fabrika olduğunu belirterek büyük illerdeki askeri birliklerin küçük illere kaydırılmasıyla ilgili acemi birliklerinden birisinin de Kırıkkale'ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

EMEKLİLER CEMİYETİ BAŞKANI BASRİ KESKİN’DEN ACEMİ BİRLİĞİ ISRARI…

Acemi Birlikleri bacasız fabrika

Emekliler Cemiyeti Başkanı Basri Keskin Acemi Birliklerinin bacasız fabrika olduğunu belirterek büyük illerdeki askeri birliklerin küçük illere kaydırılmasıyla ilgili acemi birliklerinden birisinin de Kırıkkale’ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

Türkiye Emekliler Cemiyeti Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin Kırıkkale’nin ileri gelen bürokratlarını kapsayan bir yemek verdi. Balışeyh ilçesine bağlı Beyobası Köyündeki tarihi Tayyar Bey Konağında düzenlenen yemek öncesinde konuşan Basri Keskin incelikle katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Keskin Kırıkkale’nin bir emekliler şehri olmasından dolayı Kırıkkale’nin işsizliğinden en çok kendilerinin sıkıntı yaşadığını söyledi. Kırıkkale’de siyasetçi, bürokrat ve sade vatandaş ilişkilerinde sıcak bir ortamın olduğunu anlatan Keskin bu yemeğin de bu amaçlı bir yemek olduğunu söyledi. Yemeğe katılan Vali Ali Kolat ise Kırıkkale’nin bu konuda sağlam bir yapısının olduğunu, birlik ve beraberlikte örnek etkinliklerin gerçekleştirildiğini söyledi.

ACEMİ BİRLİĞİ GETİRİLMELİ

Kırıkkale’nin ekonomik açıdan da sıkıntılı iller a8rasında olduğunu belirten Basri Keskin teşekkür konuşmasının ikinci bölümünde de askeri birlik konusunu gündeme getirerek bacasız fabrika olarak bilinen bir acemi birliğin de Kırıkkale’ye mutlaka getirilmesi gerektiğinin belirtti. Keskin bu konuda öncelikle vali, belediye başkanı ve diğer bürokratların bu işi çözebileceğini belirterek yemeğe siyasetçi çağırmadığını siyasetçilerin talepleri sadece not alıp sonra da unuttuklarını kaydetti. Güzel bir ortamda gerçekleşen yemeğe Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bürokratlar ve bazı gazete sahipleri ve yazarlar katıldı. Yala çorbası ve etli bulgur pilavı, koyun yoğurdu çeşitli meyvelerden oluşan yemek menüsü katılımcılar tarafından büyük beğeni kazandı. Yemek sonlasında İl Kültür Müdürlüğü Ustalar Topluluğu konser verdi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ