Acemi birliği söz konusu değil

Acemi birliği söz konusu değil

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, büyükşehirlerde bulunun askeri birliklerin küçük şehirlere taşınması gibi bir konunun söz konusu olmadığını söyledi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'la bu konuyu görüştüğü

İSTANBUL VE ANKARA’YI ETKİLİYOR

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, partisinin il başkanlığında kentte bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Acemi birliklerinin büyük şehirlerden, küçük şehirlere taşınması konusuna açıklık getiren Köksal, bunun asılsız olduğunu söyledi. Çalışmanın İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde bulunan askeri birliklerin şehir dışına taşınması fikri olduğunu bildirdi. Böyle bir çalışmanın olması halinde Kırıkkale’nin isminin 1. sıraya yazılacağını belirten Köksal, kentte bulunan 9. Zırhlı Tugayı’nın bu ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.

365 GÜN ÇALIŞIYORUZ

Yerel seçim çalışmalarının başladığını belirten Köksal, partilerinin 365 gün vatandaşlara açık olduğunu söyledi. Her zaman alanlarda vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Köksal, partiye gelen kişilere hangi partilisin diye sorulmadığını ve herkese hizmet ettiklerini bildirdi. Kırıkkale’de bulunan bütün belediyeleri alacaklarını belirten Köksal, bu konuda partilerinin önemli çalışmalar yaptığını kaydetti. Silah Mühimmat Organize Sanayi’nin şehre önemli katkılar sağlayacağını bildiren Köksal, ‘Bu proje hayata geçecek ve Kırıkkale gelişecek’ dedi.

SENATO YETKİ VERDİ

Suriye konusunda açıklamalarda bulunan Köksal, kendi halkına zülüm eden kişinin iktidarda olmaması gerektiğini söyledi. Amerika Birleşik Devletleri senatosunun, Başkan Barack Obama’ya yetki verdiğini belirten Köksal, bu yetkinin 30 gün içerisinde kullanılacağını iddia etti. G20 zirvesinde konuşan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Suriye konusunda tam yetkili olduğunu belirten Köksal, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her şeye hazırlıklı olduğunu bildirdi. Milli Savunma Başkanlığı’nın 4x4 arazi araçlarına seferberlik ilanı göndermesine de değinen Köksal, bu olayların rutin olduğunu ve herhangi bir olağanüstü durumun olmadığını açıkladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ