Acemi Birliği fayda sağlamaz

Acemi Birliği fayda sağlamaz

Belediye Başkanı Veli Korkmaz acemi birliklerinin kurulu bulunduğu illere fayda sağlamadığını ileri sürdü. Korkmaz'ın önceki gün bürokratların katıldığı yemekte yaptığı açıklama şok etkisi yarattı.

BELEDİYE BAŞKANI VELİ KORKMAZ’DAN ŞOK AÇIKLAMA:

Acemi Birliği fayda sağlamaz

Belediye Başkanı Veli Korkmaz acemi birliklerinin kurulu bulunduğu illere fayda sağlamadığını ileri sürdü. Korkmaz’ın önceki gün bürokratların katıldığı yemekte yaptığı açıklama şok etkisi yarattı.

KENDİ GÖRÜŞÜ DEĞİL GİBİ

Önceki gün Emekliler Cemiyeti tarafından Beyobası köyündeki yemeğe katılan Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın acemi birlikleri ile ilgili yaptığı açıklama adeta şok etkisi yarattı. Korkmaz bazı illerden örnekler vererek acemi birlikleri, okul ve cezaevlerinin bulunduğu illere ekonomik ve gelişmişlik yönünden fazlaca bir katkı sağlamadığını ileri sürdü. Bu nedenle Kırıkkale’ye kurulması istenen açemi birliğin de Kırıkkale ekonomisine ve gelişmişliğine fazla bir fayda sağlamasının söz konusu olmadığını belirten Korkmaz’ın bu düşüncesinin kendi düşüncesi olmadığı ileri sürüldü. Aynı konuda Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksel ve Ramazan Can’ da birbirine tezat açıklamalarda bulunmuşlardı. Milletvekillerinin ve belediye Başkanı Korkmaz’ın açıklamaları acemi birliğinin Kırıkkale’ye getirilmemek için bahane üretme olarak yorumlandı.



sait
12.09.2013 06:06:48
Veli Korkmaz acemi birliğinde kaç kişinin çalıştığını, kaç askerin olduğunu felan bilmiyor heralde. Muhtemelen askerliğini yapmamıştır ki acemi birliği görmemiş kendisi ?

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ