ACAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ACAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi eski Başhekimi ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Osman Acar, ziyaretlerine devam ediyor. Acar son olarak sivil toplum kuruluşları ve Kırıkkale?de yayın yapan radyo kuruluşlarını ziyaret etti.

ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIM
İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Acar burada şehit aileleri ile sohbet etti. Dernek yönetimi Acar?ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Osman Acar? da hem eniştesi hem de yeğeninin şehit olduğunu ve bu duyguyu öteden beri iyi bildiğini belirtti. Dermek yönetiminin maddi-manevi sorunlarıyla ilgilenen Acar, ?Aday olursam tıpkı başhekimlik sürecinde olduğu gibi, şehit aileleri, yakınları, gazilerimiz ve engellilerinin sorun ve dileklerini asli vazifem olarak bileceğim? dedi. Daha sonra şehitlerin ruhu için Fatiha okunarak ziyarete son verildi.
 
SİYASETE ÖNEMLİ KATKILARI OLACAKTIR
Ziyaretinin ikinci durağında AGİAD ?ı ziyaret eden Acar, AGİAD Başkanı Musa Aksoy ve yönetim heyetince karşılandı. Kırıkkale seçimlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette AGİAD Başkanı Musa Aksoy, Dr. Osman Acar?ın başhekimliği süresince Kırıkkale sağlık hizmetlerinde önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Aksoy, Acar gibi deneyimli, donanımlı ve birikimli insanların Türkiye siyasetine önemli katkılar sağlayacaklarına inandıklarını belirtti. Acar ise AGİAD?ın Kırıkkale ve Kırıkkale dışında ticari, sosyal ve kültürel alanlarda önemli çalışmalara imza attığını söyledi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız