ABD ateşle oynuyor

ABD ateşle oynuyor

HERKESİN GEREKEN TEPKİYİ GÖSTERMESİ GEREKİR

ABD ateşle oynuyor

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ABD Başkanı Trump´ın açıklamasına sert tepki gösterdi. Baloğlu, ?Henüz terör örgütlerine verdiği desteğin izahını yapamayan ABD yeni bir gafa daha imza atmıştır? dedi.

ORTADOĞU´NUN KALBİNE HANÇER SAPLAMAKTIR

Baloğlu, ?Mescid-i Aksa ilk kıblemiz olması münasebetiyle tüm İslam coğrafyası açısından kutsal bir mekândır. Kudüs, diğer dinler için de mukaddes kabul edilen ve uyum içinde yaşanan kadim bir şehirdir. ABD Başkanı, ülkesinde Yahudi lobisine ve iç siyasi unsurlara hoş görünme sevdasıyla Ortadoğu´da bir fitili ateşleme yoluna gitmiştir. ABD Kudüs´ü İsrail´in Başkenti olarak kabul etmesi ve büyükelçiliklerin buraya taşınmasını istemesi ile Ortadoğu´nun kalbine hançer saplamaktır.?

HERKESİN GEREKEN TEPKİYİ GÖSTERMESİ GEREKİR

?Bir buçuk milyarlık İslam Âlemi bu duruma sessiz kalmaması gerekir. Ecdadımızın 400 yılı aşan bir süre hâkimiyeti altında kalan Kudüs Türklerin adalet anlayışıyla huzur içinde yaşamıştır. Filistin bu durum ve vaziyet altında yalnız bırakılmamalı ve Müslüman uyanmalıdır. ABD emperyalizmine boyun eğmeden her fert bu hadsizliğe gereken tepkiyi göstermesi gerekir. Siyaset üstü düşünüp topyekûn hareket etme mecburiyeti doğuran bu olayın yine muhatapları tarafından en kısa zamanda düzeltilmesini arzu ediyoruz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ