ABC´den sevgi ve hoşgörü gecesi

ABC´den sevgi ve hoşgörü gecesi

ATATÜRK´ÜN ÇOCUKLARI...

ABC´den sevgi ve hoşgörü gecesi

Özel Güleç ABC ilk ve ortaokulu Kırıkkale İl Müftülüğünün konferans salonunda 2016-2017 eğitim öğretim yılına ait ?Sevgi ve Hoşgörü Gecesinde? Kırıkkale halkıyla buluştu.

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE SUNUM

Programda veliler, çocuklarının dönem boyunca yaptığı etkinlikleri izleme fırsatı buldu. Kuruluşunun ikinci yılında Özel Güleç ABC Okulu velilerden ve Kırıkkale halkından büyük ilgi ve beğeni aldı. Program girişinde kanun eşliğinde açılan resim sergisiyle başlayan program hem İngilizce hem de Türkçe yapılan sunumla dikkat çekti.

ATATÜRK´ÜN ÇOCUKLARI

Programın devamında anasınıfının ?Türkiyem? vurgusuyla coşan salon devamında İngilizce ve Almanca dans ve şarkılar, miniklerin davul ve kaşıkla yapmış olduğu ritim şovu, ?Atatürk Çocukları? gösterisi, jimnastik grubunun gösterileri, skeç yarışmasında birinci olan öğrencilerin oyunları ve Halk oyunları gösterileriyle devam edip kapanışı Müzik öğretmeninin şarkıları ve şiir dinletisiyle tamamlandı. Program sonunda Özel Güleç ABC Okulları ailesi hep bir arada sahneye çıkıp ?Sevgi ve Hoşgörü? teması vurgulandı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti