ABC'de Zirve Yine Değişmedi

ABC

2022 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezî ve yerel yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından ABC Koleji basın mensuplarıyla, öğrenci ve aileleriyle bir araya gelerek açıklamada bulundu.

YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

ABC Okulunda gerçekleşen programda Öğrenciler ve aileleri katıldı. ABC Eğitim Kurumları Kurucusu Sibel Güleç, yaptığı açıklamada "1993'de başlayan Eğitim hayatımız başarıyla devam ediyor. 31 yılımızda hizmet etmeye devam ediyoruz. Biz bu işi seviyoruz gururluyuz. 1993 yılından geldik. Eşime Harun beye teşekkür ediyorum. Bu gençlerimiz çok özel insanlar. Devletlerine ülkelerine en iyi şekilde hizmet edeceğine eminim. Yatırımlarımıza yine devam edeceğiz. Çocuklarımıza bu başarıları yakalamak çok özel bir durum. Bıkmadan kendimizi yenileyerek yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bütün öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyoruz.  Kırıkkale'den 3 bin 454 sınava girdi. ABC'de Kırıkkale'nin öğrencileri parlıyorlar. 46 saatlik haftalık ders verdik. Aldığımız sonuçlar bizi mutlu etti. Çocuklarımızın hepsi bir değer. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum''dedi.

 

SONUÇLARIMIZ İYİ

Anadolu Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Kelkit ise programda yaptığı değerlendirmede " Sizlerin emeğini parlatmak üzere çocuklarınız sizden aldık. İşini sevmeyen insandan verim almak zordur. Eğer inanarak yola çıkıyorsanız sonuç böyle güzel oluyor. Kırıkkale'de son dönemde ABC'nin çok büyük eğitim payı var. İnanmayan insanlar çocuklarını bu kurumlara emanet etmezler. Akademik anlamda öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Özellikle sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz''dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız