ABC Anaokulunun mezuniyet coşkusu

ABC Anaokulunun mezuniyet coşkusu

ABC Eğitim Kurumlarında mezuniyet coşkusu yaşandı. Anaokulunun mezuniyet töreni ABC Koleji konferans salonunda düzenlendi. Törene velilerin katılım ise yüksek oldu.

KENDİLERİ KÜÇÜK, YÜREKLERİ BÜYÜK

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan ABC Anaokulu Müdiresi Fatoş Gülünay, yıl sonu gösterisinde emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür etti. Gülünay “Kendileri küçük, yürekleri ve sevgileri büyük çocuklarımızın bir dönem sabır ve şefkatle emek veren bu gecenin mimarı öğretmenlerimizin hazırladığı yıl sonu programına geldiğiniz için teşekkür ederim”

GAYRET VE ÖZVERİ

“Her çocuk keşfedilmeyi bekleyen birer hazine, uçmak için kanatlarının açıklamasını bekleyen birer kuş, kocaman bir deryanın ortasında iki kürekle nereye gideceğini düşünen bir sandal. Ve o hazine; sizlerin sarıp sarmaladığı, sandıklara sakladığı, aman çok koşunca terler, ince giyinirse üşür dediğiniz en önemli hazineniz, çocuklarınız. Bizim çocuklarımız. Bir dönem boyunca gayret ve özveri ile çalıştılar”

MEZUNİYET BELGELERİ VERİLDİ

“Okul hayatlarının ilk basamağı olan anaokulunu başarı ile tamamladılar. Mezun olan öğrencilerimizin hüznünü, diğer yaş guruplarımızla yeni dönemde tekrar bir arada olmanın sevinciyle bir yılı geride bıraktık. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan sevgili çocuklarımıza ve siz kıymetli velilerimize teşekkür ederiz” dedi. Konuşmanın ardandan anasınıfı öğrencilerinin gösterileri yer aldı. Gösterilerin ardından mezuniyet belgeleri ABC Eğitim Kurumları Kurucusu Sibel Güleç, Anasınıfı Müdiresi Fatoş Gülünay ve ABC Koleji Müdürü Necati Bayrakcı tarafından verildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız