ABC yine zirvede

ABC yine zirvede

GÜLEÇ: ?DOĞRULUKTAN VE HAKKANİYETTEN ÖDÜN VERMEDEN MİLLİ DEĞERLERİ YÜKSEK VATAN SEVGİSİ ÖN PLANDA OLAN GENÇLER YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK GAYEMİZ OLDU?

GÜLEÇ: ?DOĞRULUKTAN VE HAKKANİYETTEN ÖDÜN VERMEDEN MİLLİ DEĞERLERİ YÜKSEK VATAN SEVGİSİ ÖN PLANDA OLAN GENÇLER YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK GAYEMİZ OLDU? 

ABC yine zirvede

ABC Eğitim Kurumları 2016 YGS ve LYS´de yine Türkiye dereceleri çıkartarak Kırıkkale 1´inciliğini elde etti.

EN GÜÇLÜ KADRO

23 yıldır Kırıkkale´de eğitimin mimarı olan ABC Eğitim Kurumları 2016 YGS ve LYS´de büyük başarı elde etti. 22 Tıp, 72 Mühendislik, 18 Hukuk, 80 Fen Edebiyat, 40 Öğretmenlik 150 İİBF, 23 PDR ve 8 FTR Diyetisyenlik kazandırarak yüzde 90 başarı elde etti. ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç yaptığı açıklamada, bu başarının tesadüf olmadığını ve Kırıkkale´nin en güçlü kadrosu ile özverili bir çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

HALKIMIZ BİZE GÜVENDİ

Güleç ?1993´ten bu yana eğitimde disiplin ve samimiyetten ödün vermedik. Allah´a şükürler olsun ki halkımız eğitim noktasında bize hep güvendi. Yatırımlarımızı yine halkımız adına yaptık. 2012´de Sağlık Meslek Lisesi ile başladığımız okul kampüslerimize Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Temel Lise, Özel Öğretim Kursu ve İlköğretim Etüt Eğitim Merkezi ile Kırıkkale´nin en büyük eğitim kampüsü haline geldik.?

DOĞRULUKTAN ÖDÜN VERMEDİK

?Biz olduğumuzdan farklı görünmedik. 23 yıldır aynı isimle Kırıkkale´de eğitim hayatımıza devam ettik. Doğruluktan ve hakkaniyetten ödün vermeden Milli değerleri yüksek vatan sevgisi ön planda olan gençler yetiştirmek en büyük gayemiz oldu. Ülkemizi ileriye taşıyacak olan sevgili öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli velilerimize teşekkürü borç biliriz. Bundan sonraki başarılarımız siz değerli öğrencilerimiz ile taçlanmaya devam edecektir? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti