ABC Sağlık Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

ABC Sağlık Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

KURUM, İLK MEZUNLARINI VERDİ

ABC Sağlık Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

Özel Güleç ABC Sağlık Kolejinde mezuniyet sevinci yaşanıyor. Kolej ilk mezunlarını verdiği 2015-2016 eğitim öğretim yılını coşkulu bir mezuniyet töreniyle kapattı.

YOĞUN KATILIM

Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Kapusuz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Taşkın, Özel Güleç ABC Okulları Kurucusu Sibel Güleç, Özel Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Özel Güleç ABC Sağlık Koleji Müdürü Erol Kocaoğlu, Özel Güleç ABC Fen Lisesi Müdürü İsmail Hakkı Vatangül, Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi Müdürü Servet Bozkurt, Özel Güleç ABC Ortaokulu Müdürü Filiz Bıyık, Özel Güleç ABC Eğitim Kurumları öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı. Programa yoğun katılım dikkat çekti.

ÖĞRENCİLER ADINA KONUŞMA

Program başlangıcında öğrenciler adına bir konuşma yapan ABC Sağlık Koleji öğrencisi Yusuf İsmail Aksu mezun olmanın heyecanı ve coşkusu içerisinde olduğunu ifade etti. Acısıyla tatlısıyla oldukça keyifli ve başarılı bir eğitim sürecinden geçtiklerini belirten Aksu, ?Bizler ABC Sağlık Koleji öğrencisi olarak mezun olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Bundan sonraki meslek hayatımızda okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Mezun olmamdaki en büyük pay sahibi anneme huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum? şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından sahneden inerek seyirciler arasında oturan annesinin yanına gidip elini öpen Aksu seyircilere duygusal anlar yaşattı.

İLK MEZUNLARIMIZI VERDİK

Program açılışında söz alan Özel Güleç ABC Sağlık Koleji Müdürü Erol Kocaoğlu ilk mezunları vermenin sevinci içerisinde olduklarını ifade etti. Kolejin eğitim düzeyinin her geçen gün daha da üst seviyelere çıktığını belirten Kocaoğlu, ?Mezun olan öğrencilerimizle birlikte bizler de okul idaresi olarak aynı coşkuyu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin meslek hayatında okulumuzda aldıkları eğitimle başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

OKULLARIMIZ BÜYÜYOR

Programda bir konuşma yapan ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ABC Eğitim Kurumlarının her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti. Osmangazi´de Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi inşaatının başladığı müjdesini veren Güleç eğitime yapılan yatırımın artarak devam edeceğini ifade etti. Sağlık Kolej´inin önemine dikkat çeken Güleç, ?Bizler şu anda ilk mezunlarımızı vermenin heyecanı içerisindeyiz. Öğrencilerimiz için maraton henüz bitmedi. Önümüzdeki LYS ve KPSS sınavlarında alacakları yüksek puanlarla ABC Eğitim Kurumlarını en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. ABC Eğitim Kurumları öğrencisi olmak bir ayrıcalıktır ve öğrencilerimiz bu ayrıcalıklarını bundan sonraki hayatlarında göstereceklerdir? şeklinde konuştu.

ACİL SERVİS SERGİLENDİ

Konuşmaların ardından program Kırıkkale halay ekibinin gösterisi ile başladı. Seyirciler tarafından beğeniyle izlenen Kırıkkale yöresi halay gösterisinin ardından Özel Güleç ABC Sağlık Koleji Tiyatro Topluluğu ?Acil Servis? isimli oyunu sergilendi. Yönetmenliğini Bektaş Özdemir´in yaptığı oyun seyircilerden büyük alkış aldı. Tamamı öğrencilerden oluşan ekibin oyunculuktaki başarıları dikkat çekerken oyun seyircileri kahkahaya boğdu.

DİPLOMA TÖRENİ YAPILDI

Gösterilerin ardından diploma töreni yapıldı. Okulun ilk mezunlarına diplomalarını İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Kapusuz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Taşkın, Özel Güleç ABC Okulları Kurucusu Sibel Güleç, Özel Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç verdiler. Diploma töreni sonrasında hemşirelik yeminlerini eden öğrenciler mezun olmanın sevinciyle gözyaşlarını tutamadı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti