ABC, LYS´de başarının altın anahtarı oldu

ABC, LYS´de başarının altın anahtarı oldu

AMACIMIZ BAŞARILI BİR GENÇ NESİL

ABC, LYS´de başarının altın anahtarı oldu 

ABC Eğitim Kurumları Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için Kırıkkale Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen seminere İstanbul Aydın Üniversitesi Akademisyeni ve kişisel gelişim uzmanı Mehmet Ekinci katıldı.

MOTİVASYON VE BAŞARININ SIRRI

?Motivasyon ve LYS´de başarılı olmanın yolları´ konulu seminerde öğrencilere; hedefe varma adına moral ve motivasyonun önemine değinen kişisel gelişim uzmanı EKİNCİ, öğrencilerin sonuca ulaşabilmeleri için kendilerini çok iyi tanımaları gerektiğini ifade etti. EKİNCİ seminer esnasında öğrencilere sorularak yönelterek onların farkındalıklarına ve kendine güvenlerini test etti. ?Önce hedeflerimizi belirlemeliyiz. Mesele üniversite okumak değil. Bütün insanların uyguladıkları bir yöntem var, birincisi ´İnanmak´, ikincisi ´Bedel ödemek´. Ülkemizdeki insanların en büyük problemi, hedef belirleyememeleridir. Alın teri dökmeden, gözyaşı dökmeden, başarı gelmez. İnsanlar bugün, kısa yoldan başarılı olmak istiyor. Kısa yoldan başarı gelmez. Başarı için sabırla çok çalışmanız gerekiyor? dedi. 

AMACIMIZ BAŞARILI BİR GENÇ NESİL

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç seminerde yaptığı açıklamada,   ?İnanıyoruz ki yıllardır hazırlandığınız bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS sınavında da başarılı olacaksınız. Hak ettiğiniz üniversiteleri de kazanacaksınız. Beklentimiz; üniversite eğitimi sayesinde bu coğrafya için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan başarılı bir genç neslin yetişmesidir. Bu noktada ailelerin, kurumumuzun ve öğrencilerin üzerine düşeni yapması başarıyı mutlak kılacaktır. Hedefini gören öğrenci, her zaman başarıya kilitlenecek, ailesinin ve kurumumuzun gururu olacaktır. ABC Eğitim Kurumları başarıyı hedef olarak koyan ve bu uğurda her türlü uygulamayı öğrencileri için gerçekleştiren bir kurum olma ilkesini devam ettirmektedir.? Dedi.  Konuşmasının sonunda Güleç İstanbul Aydın Üniversitesi Akademisyeni ve kişisel gelişim uzmanı Mehmet Ekinci´ye teşekkürlerini sundu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti