AB projelerine önem veriyoruz

AB projelerine önem veriyoruz

Avrupa Birliği Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu 2012?nin ilk toplantısını dün yaptı. Vali Vekili Niyazi Ulugölge Başkanlığında Valilik Konferans Salonu?nda gerçekleştirilen toplantıda AB?ye uyum projeleri değerlendirildi. Ulugölge, ?AB Hareketlilik proj

NELER ÜRETEBİLİRİZ BUNUN GAYRETİ İÇİNDEYİZ
Vali Vekili Niyazi Ulugölge Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kamu kurum ve kuruluşları tarafından hazırlanan projelerin gerçekleşme durumları hakkında değerlendirme bulunuldu. Toplantıda her kurum amiri devam eden ve sona eren AB projeleri hakkında sunum yaptı. Kırıkkale?nin AB projelerinde son dönemde büyük bir ivme yakaladığını ifade eden Ulugölge, ?AB Hareketlilik projelerine son derece önem veriyoruz. Ülkemiz faydasına neler üretebiliriz bunun gayreti içindeyiz? dedi.
 
PROJELER YÜRÜTÜLÜYOR
Toplantıda Valilik Proje Ofisi, İl Özel İdare, İlçe Kaymakamlıkları, belediyeler ve kurumların yürüttüğü projeler değerlendirildi. Proje destek ofisi tarafından 8 Leonardo Da Vinci hareketlilik projesi, 2 Comenius Okul Ortaklığı projesi ve 2 Gruntdvig öğrenme ortaklığı projesinin yürütüldüğü ifade edildi. Toplantıda kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum müdürleri hazır bulundu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ