AB Projelerinde biz de varız

AB Projelerinde biz de varız

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü'nde AB Projeleri kapsamında Eurodesk Proje Yazma Sertifika Töreni düzenlendi.

İLGİLİLER KATILDI

Eylül Ayında dem Otelde düzenlenen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eurodesk Kurum Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz ve Ar-Ge Proje Uzmanı Neslihan Uluyüz tarafından verilen Eurodesk Proje Yazma eğitimine Kırıkkale Üniversitesi’nden ve çeşitli ortaöğretim okullarından gönüllü öğrenciler; Fen Lisesi’nden de Zeynep Sina Ersan, Neriman Şeyma Demirci ve Güler Özlük katıldı.

SERTİFİKA VERİLDİ

Seminere katılan öğrencilerin sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin tarafından verildi. Sertifika dağıtım töreninde konuşan Çetin, öncelikle öğrencileri tebrik etti. AB projeleri kapsamında oluşturulan fona Türkiye dâhil AB üyesi ülkelerin kaynak aktardıklarını, proje yapan ülkelere kabul edilen projeleri için fondan pay aktarıldığını, ülke olarak ne kadar çok proje üretebilirsek o kadar fondan pay alabileceğimizin altını çizdi. Ayrıca bu projeler sayesinde ilimizden pek çok öğretmenin de Avrupa ülkelerini görme şansını elde ettiğini belirtti.

ÇALIŞMALARI DESTEKLİYORUZ

Törende hazır bulunan Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç da eğitime katılan öğrencilerini tebrik etti. Aldıkları eğitimi, okuldaki gönüllü tüm arkadaşlarına aktarmalarının önemine değindi. Ayrıca Kılıç, her türlü sosyal ve kültürel etkinlikleri destekleyeceklerini belirtti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti