AB genel bilgiler konferansı gerçekleşti

AB genel bilgiler konferansı gerçekleşti

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen İller AB?ye hazırlanıyor kapsamında AB Yolunda Kırıkkale projesi tüm hızı ile devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Birliği Hakkında Genel Bilgiler ve Birlik Programları ve Avrupa Birliği Projeleri konulu k

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ

Konferansta verilen bilgilerde ?Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen "İllerimiz AB`ye Hazırlanıyor Projesi"kapsamında Valiliğimiz Proje Destek Ofisince hazırlanan ve desteklenmeye hak kazanan ve Kırıkkale Barosu Başkanlığı, Başarı Hukuk ve Toplum Derneği ve Ahiler Kalkınma Ajansı ortaklığı ile yürütülen "AB Yolunda Kırıkkale" projesi devam etmektedir. Söz konusu proje kapsamında Kırıkkale kamuoyunun Avrupa Birliğine katılım sürecinde doğru ve sağlıklı bilgilendirilmesine yönelik olarak kamu personeli, eğitim kurumlarındaki öğretmen ve öğrenciler, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları ve yerel halk gibi hedef kitlelere ulaşmanın önemli olduğu Valiliğimizce değerlendirilmiştir?

SUNUM YAPILDI

?Bu anlamda ilimiz genelinde eğitim kurumlarındaki öğretmen ve öğrenciler, kamu personeli, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve yerel halk gibi hedef kitlelere yönelik Avrupa Birliği ile ilgili genel bilgilendirme, Birlik programları ve Brüksel merkezli projeler konulu bir dizi konferans düzenlenmektedir. Söz konusu konferans kapsamında il merkezimizde liselerde düzenlenen konferanslardan üçüncüsü 16 Mart 2012 Cuma günü saat 10.00` da Atatürk Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Söz konusu konferansta Avrupa Birliği Hakkında Genel Bilgiler ve Birlik Programları ve Avrupa Birliği Projeleri konularında sunumlar yapıldı?

BRÜKSEL MERKEZLİ PROJELER

?İl Planlama Uzmanı Mustafa Duman ve Proje Uzmanı Leyla Erkuş tarafından sunumların yapıldığı konferansa Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından ilgi gösterildi. Konferansta, Avrupa Birliği İletişim ve Koordinasyon Merkezi Koordinatörü İl Planlama Uzmanı Mustafa Duman, Avrupa Birliği`nin tarihsel süreci ve Avrupa Birliği Kurumlarının tanıtımını yaptığı sunumunu Türkiye Avrupa Birliği İlişkilerini anlatarak tamamladı. Kırıkkale Valiliği Proje Destek Ofisi Proje Uzmanı Leyla Erkuş ise sunumunda Avrupa Birliği Birlik Programlan ve Brüksel Merkezli Projeleri hakkında yaptığı sunum ile konferans sona erdi? denildi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı