A Sınıfı Aile Sağlığı Merkezi

A Sınıfı Aile Sağlığı Merkezi

Kırıkkale merkez ve ilçeleri arasındaki Aile Sağlığı Merkezlerinden (ASM) biri, A sınıfı ASM olma vasfını elde etti. 2008 yılından itibaren hizmete girmeye başlayan ASM`ler hizmete başladıkları günden itibaren personel ve teknik donanımları yönünden kendi

BÜYÜK GURUR
Kırıkkale`de hizmet vermekte olan 33 ASM arasından merkez Selim Özer ASM, A sınıfı ASM olmayı elde etti. Sağlık Bakanlığı`nın belirlemiş oldukları kriterler çerçevesinde günlerdir hizmet kalitesi ve fiziki mekanlarla ilgili hazırlıklarını yapan merkez Selim Özer ASM, A sınıfı ASM çerçevesinde vermiş olduğu sağlık hizmetiyle, hastaların beğenisini de kazanmış oldu. Kırıkkale Aile Hekimleri Derneği (KAHDER)başkanı Dr.Mustafa Uzun, yaptığı açıklamada üyelerinin A sınıfı bir ASM`de hizmet vermelerinden büyük gurur duyduğunu dile getirdi.
 
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
Uzun, ``Hekim olarak vermiş olduğumuz hizmetlerden en önemlisi sağlık hizmetidir. Selim Özer ASM, Sağlık Bakanlığı`nın belirlemiş olduğu kriterlere uymak ve daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla hizmet kalitesini yükseltmiştir. Diğer Aile Hekimlikleri akşam saat 17:00`a kadar hizmet verirken bu Aile Sağlığı Merkezimiz akşam saat 20:00`a kadar yöre halkına sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Buradaki görevli olan 3 hekimimizle birlikte sürekli olarak istişare içinde olup, mesleki bilgi paylaşımlarımız da olmaktadır. İlimizde A sınıfı 1, B sınıfı 2, C ve D sınıfı 1, diğer ASM`ler ise sınıfsız olarak değerlendirilmiştir. Halkımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla diğer ASM`lerin de bir an önce A sınıfına geçmeleri en büyük arzumuzdur. Buradaki arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum`` diye konuştu. Selim Özer ASM hekimlerinden sorumlu doktor Halil Güngüneş, A sınıfı Aile Sağlığı Merkezi olmak için en ince ayrıntıları da dikkate alarak gerekli olan hazırlıkları fazlasıyla yaptıklarını vurguladı.
 
GENİŞ HASTA BEKLEME SALONLARI
Selim Özer Aile Hekimlerinden Dr. Halil Güngüneş, ``Aile Hekimliğimize yönelik çalışmalarımızla A sınıfı vasfını elde ettik. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Aile Hekimi arkadaşlarım Dr. Sebahattin Özgün ve Dr. Selçuk Göksel`e teşekkür ederim. Aile Hekimliğimizde A sınıfına hazırlık kapsamında, hijyenik ve geniş hasta bekleme salonları, 20-24 derece oda sıcaklığı, hasta müşahede ve acil müdahale odası, RİA hizmetleri, bebek emzirme ve bakım odası, engelli rampası ve tuvaleti, tuvaletlerde acil uyarı butonları, dokunmatik ekranlı sıramatik ile daha birçok ayrıntıları önemsedik ve hastalarımızın hizmetine sunduk. Verilen hizmetle hastalarımız da güzel bir mekanda sağlık hizmeti aldıklarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!