Yeri tespit edildi!

 Yeri tespit edildi!

Terör örgütü PKK tarafından Muş-Kulp karayolunun Şenyayla bölgesinde 13 Ağustos 2011`de kaçırılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu ile 10 Eylül 2011`de Van`ın Çatak İlçesi`nde gittiği düğünden evine dönerken kaçırılan 8 yıllık polis memuru Nadir Özgen`in PKK

Bir süre önce kaçırılan Kırıkkaleli Kaymakam Kenan Erenoğlu?nun

Yeri tespit edildi!

Terör örgütü PKK tarafından Muş-Kulp karayolunun Şenyayla bölgesinde 13 Ağustos 2011`de kaçırılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu ile 10 Eylül 2011`de Van`ın Çatak İlçesi`nde gittiği düğünden evine dönerken kaçırılan 8 yıllık polis memuru Nadir Özgen`in PKK`nın K. Irak`taki Zap kampında olduğu tespit edildi. Erenoğlu ve Özgen`in kaçırıldıktan sonra önce Bitlis kırsalına götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

En son Bakan Yazıcı onuruna Muş polisevinde düzenlenen iftar yemeğine katılan, ertesi gün de PKK tarafından kaçırılan kaymakam adayı Erenoğlu için Diyarbakır polisi de devrede

Muş-Kulp karayolunun Şenyayla bölgesinde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu`nun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı`nın da katıldığı iftar yemeğine katıldığı belirlendi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı onuruna polisevinde düzenlenen iftar yemeğine katılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, iftarını açtıktan sonra konuşma yapan Bakan Yazıcı`yı dinlerken görüntülendi.

VALİ`DEN AÇIKLAMA

İftar yemeğinin ardından geceyi Muş`ta geçiren Ankara nüfusuna kayıtlı kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, bir yakınını ziyaret etmek üzere ertesi gün Diyarbakır`a hareket etmiş ve terör örgütü PKK üyeleri tarafından bir askerle birlikte kaçırılmıştı. Kaçırılma olayıyla ilgili gazetecilere bilgi veren Muş Valisi Ali Çınar, operasyonların yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Operasyonları Diyarbakır ve Muş`taki birliklerin koordineli yürüttüklerini dile getiren Vali Ali Çınar, "Kaçırılan kaymakam adayımızı ve askerimizi kurtarmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Muş`tan Ankara`ya kadar herkes bu konuyla ilgileniyor. Çalışmaları Diyarbakır`la birlikte koordineli yürütüyoruz" dedi.

 

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü