Yahşihan Belediyesi'nin iftar geleneği sürüyor

 Yahşihan Belediyesi

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Yahşihan Belediyesi Ramazan ayında yardımlarına devam ediyor.

Yahşihan Belediyesi olarak Ramazan ayında yemek yardımlarına başlayan Başkan Osman Türkyılmaz, yemek dağıtımlarına destek olurken, aynı zamanda evlere tek tek dağıtımını gerçekleştiriyor.

Yahşihan’da Ramazan ayı farklı bir atmosferde yaşanıyor. Her gün yüzlerce kişinin evlerine ulaştırılan sıcak iftar yemeklerinden, sosyal yardımlara kadar her şeyin yer aldığı ilçede Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın çat kapı ziyaretleri de vatandaşların yüzünü güldürüyor. İftarlıkları ellerine alarak yaşlıların evlerini ziyaret eden Türkyılmaz, hayır duasını alıyor. Yemekleri ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştıran Türkyılmaz, sosyal medyadan da yapmış olduğu paylaşımlarla yardımlaşmanın ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladı. “Yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın daha da anlam kazandığı mübarek Ramazan ayında, çeşitli nedenlerden dolayı evinde yemek yapamayan büyüklerimizin sofrasına katkı sunmak için yemek yardımlarımız devam ediyor. Bizler elimizden geldiğince tüm yardımlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız