Üniversite öğrencisi ile İlçe halkı yakınlaşacak

 Üniversite öğrencisi ile İlçe halkı yakınlaşacak

Üniversite öğrencileri, MHP Yahşihan Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz'a destek amacıyla bir araya geldiler. Öğrenciler aday Türkyılmaz'a şikayetlerini ileterek eksikliklerin giderilmesini istediler

 


ÜNİVERSİTE İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİ VAR
Yürüyüş yapan öğrenciler Türkyılmaz lehinde sloganlar attı. AK Parti’nin üniversiteye faydası olmadığını beyan eden öğrenciler, AK Parti’nin üniversitede eğitimden çok, kadrolaştığını iddia etti.
Üniversite için projelerinin olduğunu ifade eden Türkyılmaz,ise yapacakları projeler sayesinde Kırıkkale Üniversitesi ile Yahşihan halkının daha da yakınlaşacağını söyledi. `Herşeyin başı eğitim` diyen Türkyılmaz, yapacakları projelerin birinin de, öğrencilere ücretsiz eğitim olduğunu belirterek “Hizmet yapmanın gönül işidir. Projelerim hayata geçtiği zaman Yahşihan ilçesi modern bir görünüme kavuşacak." dedi.

TÜM ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARLA YAPILACAK
Yapacağı her projede Yahşihan halkının da bulunacağı sözünü veren Türkyılmaz, “Yenişehir’de Kırıkkale-Ankara karayoluna hanlar yapıp, 50 kişi burada çalışacak. Bunlar Yahşihan’ın el ve yemek kültürünü çevre yolundan geçen insanlara satarak tanıtacaklar. Ayrıca tren istasyonu projesi, anti tiyatro projesi, festival alanı projesi, kapalı pazar projesi, taziye evi projesi, itfaiye projesi ve değişik projelerimizle halka hizmet etmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” diye konuştu.

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı