Türkiye’nin SAADET’e ihtiyacı var

 Türkiye’nin SAADET’e ihtiyacı var

SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE KONGRESİNE KATILAN KONYA MİLLETVEKİLİ KARADUMAN, TÜRKEYE'NİN OLAĞANÜSTÜ BİR SÜREÇTEN GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman “Milli Görüş zihniyetine ve Saadet Partimize her zamankinden daha çok ihtiyaç var” dedi.

IŞIK GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. İl Kültür Müdürlüğü’nde düzenlenen kongrenin Divan Başkanlığını Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Simit yaparken üyeliklerini ise Teşkilat Başkanı Mustafa Başkan, İl Müfettişi Faruk Vurgun ve eski Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır yaptı. Kongrede tek aday olan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hidayet ışık delegelerin güvenoyunu alarak tekrar başkanlık görevine seçildi.

KONGRELERİ PROSEDÜR İÇİN YAPMIYORUZ

Kongreye katılan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, yaptıkları kongreleri sadece prosedürü yerine getirmek için yapmadıklarını söyleyerek, “Çünkü Erbakan Hocamız derdi ki bir işin başarısı o işe başlarken çekilen besmelenin ihlası ve gücü kadar demiştir. Dolayısıyla biz burada sıradan bir kongre gerçekleştirmiyoruz. Allah’ın izni ile Kırıkkale’mizi yaşanabilir hale getirecek çalışmaların besmelesini en güçlü şekilde ve en ihlaslı şekilde çektiğimiz bu kongremizi gerçekleştiriyoruz. Bu kongremizde göreve gelecek olan başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim”

OLAĞANÜSTÜ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Bugün özellikle ülkemizin ve insanlığın içerisinden geçtiği bu olağanüstü zaman diliminde Milli Görüş zihniyetine ve Saadet Partisi’ne her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu söyleyen Genel Başkan Karaduman, “Çünkü biz 52 yıllık bir geleneğin bugün temsilcisi olan Saadet Partililer olarak bu 52 yıl içerisinde bu güzel siyaseti hiçbir zaman şartlanan, zamana, mekana, imkana, ve konjonktüre göre yapan bir siyasi hareket olmadık. Dolayısıyla şartlar değişir, zaman değişir,  mekan değişir, konjonktür değişir ancak halkın kendisi hiçbir zaman değişmez” diye konuştu.

    Kongrede güven tazeleyen Merkez İlçe Başkanı Hidayet Işık ise hiçbir zaman politika yapmadıklarını söyleyerek, “Bizler siyaset yaptık. Çünkü siyaset peygamberi bir metot dur. İyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı, fayda ile zararı. Adalet ile zulmü ayırt etme ve iyinin, doğrunun, faydanın ve adaletin yanında olmayı gerektirir. Ayrıca, kötünün, yanlışın zararın ve zulmün karşısında olmayı gerektirir. Ve her milli görüşçü iyiliği yaymakla, kötülüğü önlemekle mükelleftir. Biz Saadet Partisi olarak memleketin menfaatine olan her şeyde herkes ile konuşuruz. Bizler rahmetli Erbakan Hocamın talebeleriyiz”

 

SAADET İÇİN ÇALIŞAN BİR TOPLULUĞUZ

52 yıldır önce ahlak ve maneviyat dediklerini söyleyen Başkan Işık, “Şahsiyetli dış politika diyoruz. Ötekileştirme değil kardeşlik diyoruz. Hiç kimseye diklenmedik ama hep dik durduk. Güce teslim olmadık haksızlığa boyun eğmedik. Milli Görüş siyaseti makam ve mevki için değil Allah rızası için yapan bir topluluktur. Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü, dil, mezhep, ırk ve renk ayırımı yapmaz hiç kimseyi ötekileştirmez. Milli Görüş; devleti ayakta tutan en temel unsurun adalet olduğunu savunur. Çünkü Adalet Mülkün temelidir. Bizler bütün insanlığın refah ve saadet için çalışan bir topluluğuz. Milli Görüşçüler seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışan bir kadrodur”

OY İSTEMEK İÇİN GİTMEYECEĞİZ

“Köyümüzde mahallemizde, il ve ilçelerimizde yapacağımız çalışmalar dalga dalga yayılacak, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Adil bir dünyanın temel taşlarını oluşturacaktır. Yüce Rabbim insanlığın refahı ve saadeti için çıktığımız bu yoldaki yürüyüşümüzü mübarek etsin. Bu kutlu yürüyüşte her zaman olduğu gibi aklımızda, gönlümüzde ve dilimizde iyilik ve güzellikten başka bir şey olmadığını göstereceğiz. Sadece oy istemek için değil kalpleri kazanmak için gideceğiz”

İNANAN LARIN ZAFERİ YAKINDIR

“Hayat doğru ile yanlışın, iyi ile kötünün, faydalı ile zararlının mücadelesinden ibarettir. Asıl olan insanlığa faydalı olmak ve Allah’ın rızasını kazanabilmektir. Cenabı Allah bizleri insanlığa faydalı olan ve rızasını kazananlardan eylesin. On yıldan fazla bir süredir ilçe başkanlığı görevini yürüten Selami ÇAKIR Bey kardeşime, yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu büyük davada bize teslim ettiği bayrağı en iyi şekilde taşımaya gayret edeceğim. Kıymetli misafirlerimiz, önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
 

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı