TERÖRİSTLERE GEREKEN DERSİ VERMENİN ZAMANIDIR

 TERÖRİSTLERE GEREKEN DERSİ VERMENİN ZAMANIDIR

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal Diyarbakır?da 13 askerimizin şehit olması ile ilgili basın açıklaması yaptı. Öcal, ?Şehit olan askerlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Artık teröristlere

HERKESİ DERİNDEN ÜZÜYOR

Terör olaylarının herkesi derinden üzdüğünü ve bu konuda artık yapıcı adımların atılması gerektiğini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, ?Diyarbakır?ın Silvan İlçesi kırsalında teröristlerle Güvenlik güçleri arasında çıkan silahlı çatışma sonrası 13 Askerimizin Şehit edilmesi ve 7 Askerisizinde çeşitli yerlerinden yaralanması Büyük Türk Milletinin ayrılmaz bir parçası olan Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi bir kez daha derinden üzmüştür. Haince yapılan saldırıda hayatını kaybederek şahadet şerbetini içen 13 vatan evladımıza Allah?tan rahmet diler kederli ailesine ve Türk Milletine sabır dilerken yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz? dedi.

 

YOK EDİLMESİ GEREKLİ

Eli kanlı terör örgütünün bir an önce yok edilmesi gerektiğini belirten Öcal, ?Eli kanlı bebek katili İmralı canisi ve terör örgütünün siyasi uzantılarının Barış ve Demokratikleşme adı altındaki sahte ve yalan sözleri ve Ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştıkları çirkin emellerini bir kez daha sergilemiş, gerçek amaçlarını bir kez daha göstermişlerdir. Terörü siyasallaştırarak masum insanlarımızın kanını ellerine bulaştırmaya devam eden canilerin sözde demokratikleşme ve barış çabalarının maksadı her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Demokratik özerklik adı altında Ülkemizi bölünme sürecine sokacak olan bu hayalleri asla gerçekleştiremeyeceklerdir?

 

TERÖR MÜCADELEMİZİ VERDİK

?Terör örgütü üyelerine her fırsatta destek verdikleri ve haklarında yargı kararları olmalarına rağmen Milletvekili seçilenleri, Yüce Meclisimizi boykot etmeleri, İmralı canisini ve terör örgütünün temsilcileri olduklarını her fırsatta beyan etmeleri, Başkentimiz Ankara?daki Meclisimizi tanımayıp kendilerine göre Diyarbakır ilinde toplanmaları ve diğer siyasilerin yalvar yakar meclise gelmelerini istemeleri, İmralı canisini Kurtarıcı olarak muhatap almaları suç değilse o zaman; Yüce Türk Milleti vicdanı; Türkiye Cumhuriyeti Devleti için canını seve, seve vererek Şehit olmuş, eşini, çocuklarını, sevdiklerini, sevenleri geride bırakmış, bizler rahat uyuyalım diye gece nöbette gözünü kırpmamış, hain bir pusuda bacağını, gözünü, kolunu ve geleceğini kaybetmiş bu yüce insanların PKK terör örgütü ile bir şahsi meselelerimi vardı da bu mücadeleyi verdiler? diye konuştu.

 

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ