TERÖR EYLEMLERİNİ LANETLİYORUZ

 TERÖR EYLEMLERİNİ LANETLİYORUZ

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Çaykara Diyarbakır`ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde arazi arama-tarama faaliyetlerini yürüten güvenlik güçlerine saldırarak 13 askerimizin şehit olmasına, 7 askerimizin de yaralanmasına neden olan eli kanlı terör ö

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Çaykara, ?Ülkemizin birlik ve beraberliğine giden yolda, devletle milletin yakınlaşmasını hazmedemeyerek kanlı bir eylem sahneye koyan terör örgütlerinin bu eylemleri, şüphesiz ki kenetlenmemizi daha da artıracaktır. Ülkemizi ve birlik-beraberliğimizi bölmek isteyenlere karşı, milletimiz sağduyusu ile cevap verecek, bu uğurda mücadele eden mihraklara asla fırsat vermeyecektir?

 

BİRLİKTELİK BOZULMAYACAK

?Sağlık-Sen ailesi olarak, amacı, sonucu ve gerçekleştireni kim olursa olsun, her türlü terör eylemini şiddetle protesto ettiğimizi belirtirken, şehit askerlerimize Allah`tan rahmet, başta aileleri olmak üzere, silah arkadaşlarına ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Terör eylemlerini lanetliyoruz. Milletimiz tarihten aldığı tecrübe ve sahip olduğu engin sağduyu ile bu alçak planları boşa çıkaracaktır. Mübarek üç ayları yaşıyoruz. Biz Türküyle-Kürdüyle aynı milletin evlatlarıyız. Rabbimiz bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, tarihimiz bir. Ne kukla teröristler, ne de onun ipini elinde tutan karanlık eller bu birlikteliği bozamayacak? dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ