Sümer ? Farkı Bizimle Yaşayın?

 Sümer ? Farkı Bizimle Yaşayın?

Sigorta ve aracılık hizmetleri önde gelen firmalarından Öznel Sigorta ve aracılık zorunlu araç sigortasının yanı sıra Sağlık Sigortası, Seyahat Sigortası, İşyeri, Konut, Mühendislik Sigortası ile de hizmet veriyor.

HASARLARA KARŞI TEMİNAT ALTINA ALIYORUZ
Mimar Sinan Caddesi?nde hizmet veren Öznel Sigorta ve aracılık hizmetleri yetkilisi Aziz Sümer Sağlık Sigortası, Seyahat Sigortası, İşyeri, Konut, Mühendislik Sigortaları ile ilgili Bilgi veren  Sümer, ?İşyeri sigortası, değişik sektörlerde faaliyet gösteren işyerlerinin bina ve içindeki malvarlığının olası risklere karşı güvence altına alınmasını sağlıyoruz. Yangın Sigorta Poliçesi, işyeri veya konut binaları ve içerisinde bulunan şahsi eşya, emtia, demirbaş, makine ve tesisatlarınızı kendiliğinden meydana gelen yangın, yıldırım, infilâk ile bunlardan kaynaklanan buhar, hararet, duman gibi tehlikelerin neden olabileceği maddi hasarlara karşı teminat altına alıyoruz? diye konuştu.

ANLAŞMALI KURUMLARDAN YARARLANABİLİNİYOR
Sağlık sigortası hakkında bilgi veren Sümer ? Uluslararası sağlık sigortacılığı uzmanlığı ile ?insan? ve ?yaşam kalitesi? temelli örnek sağlık sigortacılığı sistemiyle yanınızda.3S Sağlık Sistemi ile her türlü bütçeye, her ihtiyaca cevap verebilecek geniş bir teminat yapısına sahip. Kullanım kolaylıkları ile sağlık sorunlarınız nedeniyle yaşayabileceğiniz ekonomik endişeleri de ortadan kaldırıyoruz.3S ürünümüzde; yurt içinde ve yurt dışında geçerli ?Limitli, Limitsiz Yatarak ve Ayakta Tedavi Teminatları, Alternatif Anlaşmalı Kuruluş Ağlarına Sahip Planlar, Muafiyetli Planlar ve Alternatif Teminatlı Planlar?dan oluşan 150`den fazla seçenek bulunuyor.  3S Damla Sağlık Sigorta Poliçesi SGK kapsamında çalışanlar, emekliler ve onların bakmakla yükümlü oldukları kişileri teminat altına alır. 3S Damla ürününe çok ekonomik prim ödeme koşulları ile sahip olunuyor. SGK Kapsamındaki tüm yatarak ve ayakta tedavilerinizde sadece SGK katılım payı ödeyerek, nitelikli birçok sağlık hizmeti için, bağlı bulunduğu ildeki anlaşmalı kurumlardan yararlanabiliniyor? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ