Sır cinayet aydınlanacak gibi

 Sır cinayet aydınlanacak gibi

Keskin?e bağlı Müsellim Köyü yakınlarında, bundan 7 ay önce bir otomobil içinde öldürülmüş olarak bulunan 47 yaşındaki Haydar Bal`ın cinayet şüphelisi olarak eşi ve eşinin kardeşleri gözaltına alındı.

CESEDİ 12 GÜN SONRA BULUNMUŞTU

Olay, Keskin`in Müsellim Köyü yakınlarında 12 Ağustos 2011 tarihinde meydana geldi. Kırıkkale`nin Yenimahalle semtinde oturan ve geçimini pazarcılıkla sağlayan Haydar Bal, tabanca ile göğsünden ve başından 2 kurşunla vurularak öldürüldü. Haydar Bal`ın cesedi, köylüler tarafından cinayetten 12 gün sonra otomobilde bulundu. Eşi ölen Haydar Bal`ın cinayetten 2 ay önce evlendiği, kendisi de daha önce 3 kez evlenip boşanan 31 yaşındaki Cemile Bal, jandarmaya kocasının kaybolduğunu bildirdi.

 

8 AYDIR SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yapılan soruşturma sonucu Haydar Bal`ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan eşi Cemile Bal ile kardeşleri 28 yaşındaki Şeref ve 26 yaşındaki Şaban Şahinkaya cinayetle ilgileri bulunmadıklarını belirterek, delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Haydar Bal`ın katil veya katilleri 8 aydır devam eden soruşturmada bulunamadı. Ancak jandarmanın sıkı takibi sonucu Bal`ın cinayet zanlısı şüphelileri olarak eşi Cemile Bal ile kayınbiraderleri Şeref ile Şaban Şahinkaya bu sabah Müsellim köyünde bulunan evlerinde gözaltına alınıp, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı`na getirildiler. 3 kişinin Adli Tıp Raporu doğrultusunda cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındığı belirtildi.

 

EŞİ CANLI YAYINA ÇIKMIŞTI

Haydar Bal`ın ölümünden sonra eşi Cemile Bal ile birlikte kardeşleri de bir TV kanalında yayınlanan programa katılıp, cinayetin aydınlatılmasını istemişlerdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama