Saygılı ; Binlerce Gencimiz İş Sahibi Olacak

 Saygılı ; Binlerce Gencimiz İş Sahibi Olacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçim çalışmaları kapsamında oluşturulan Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Kırıkkale’yi savunma sanayi üssü yapma konusunda önemli adımlar attıklarını vurguladı.

Kaynaklarımızı Verimli Kullandık

Çok sayıda vatandaşın katılımı ile Yenidoğan Mahallesinde oluşturulan Seçim İrtibat Borusu açılışında konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilgi gösteren Kırıkkalelilere teşekkür etti. Başkan Saygılı büro açılışında yaptığı konuşmada göreve geldiği günden bu güne yaptığı çalışmalardan kısa başlıklar halinde değindi. Kırıkkale Belediyesinin kaynaklarını göreve geldiği günden bu güne verimli kullandıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Önceliğimizi personel maaşlarını aldık. 10 ay kadar ödenmemiş maaş alacakları vardı, çalışanlarımızın alacaklarını Rabbimin yardımı ile ödedik. Ardından araç flomuzu genişlettik, kiralık olan araçların tamamını bünyemize kattık” ifadelerini kullandı.

350 Km Alt Yapı Yeniledik

Belediye bütçesini verimli kullanmanın yanı sıra yatırımlara da ağırlık verdiklerini belirten Başkan Saygılı geliştirdiği projeler ile “Kırıkkale’ye Bilim Merkezi kazandırdık, Etiler Köprülü kavşağı tamamladık. Burası için her belediye başkanı vadde bulundu yapmak bize nasip oldu. Çocuklarımıza yönelik buz pistini yeni dönemde açtık. Belediyenin öncelikli işlerinde hiç taviz vermedik 350 km alt yapı yeniledik. Yüzlerce kilometreden bahis edilecek yeni asfalt attık.” Şeklinde konuştu.

Kırıkkale’yi Geleceğe Taşıyoruz

Kırıkkale’nin yeni dönemde ki en büyük kazancının Roket-San yatırımı olduğunu söyleyen Saygılı “Türkiye Cumhuriyetinin en büyük savunma sanayii yatırımını Kırıkkale’ye getirdik. Bunu getirmek için de çok büyük caba sarf ettik. Diye bilirim ki yatırım başka şehre gitmesin diye Roket-San’ın kapısında yattık. Çok büyük bir alanda inşaat başladı, inşaat ardından personel alımlarına başlanacak Kırıkkale sözü aldık. Çok şükür başarılı olduk başvuru şartlarında Kırıkkale’de ikamet ediyor şartını getirdik. Bunu yanı sıra MKE Büyük bir tesis ile Kırıkkale’mize yeni yatırım yapıyor, Silah Organize Sanayi Bölgemiz büyüyor. Diyebilirim ki yeni dönemde Kırıkkale’de binlerce gencimiz iş sahibi olacak” dedi.

Kırıkkale’nin Her Noktasında İzimiz Var

Kırıkkale’nin her noktasına ulaşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Saygılı, “Çok güzel yatırımlarımız var. Daha iyisini de yapmak için bu göreve talibiz. Milletimize hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze yılmadan yorulmadan koşuyoruz. 31 Mart akşamına kadar da sıkmadık el bırakmayacağım, girilmedik gönül bırakmayana kadar bu koşuşturmamız devam edecek. Sizlerin desteği ile 31 Mart’ta zaferle ayrıldıktan sonra asıl koşumuz, asıl mücadelemiz, başlayacak. Hiç yorulmayacağız, hiç durmayacağız Allah’ın izni” ile dedi. Seçim bürosunun açılışında konuşan Arap Osman Baran’da “Benim sizden ricam, çok değerli kardeşimiz Sayın Mehmet Saygılı’ya sahip çıkalım. Kendisine projelerine sahip çıkalım. bizler değerli başkanımızla, hizmetin en iyisini getirmek için elinden geleni arkasına koymayacaktır” ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız