Sarıoğlu dualarla açıldı

 Sarıoğlu dualarla açıldı

Sarıoğlu Alışveriş Merkezi Hürriyet Caddesinde dualarla açıldı. Açılış sonrası ürünlerde yapılan indirimler nedeniyle izdiham yaşandı.

DAVETLİLER MAĞAZAYI GEZDİ

Müşterilerine iyi ve kaliteli hizmet sunmayı kendine ilke edinen Sarıoğlu AVM Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Müftü Bekir Gerek ve vatandaşların katılımı ile Hürriyet Caddesi üzerinde açıldı. Dualarla yapılan açılış sonrası davetliler mağazayı gezdi. Amaçlarının Kırıkkale`ye hizmet olduğunu belirten Sarıoğlu AVM, Firma Sahibi Hakan Sarı Kırıkkale?ye hizmet vermeye başlamanın gururunu yaşadıklarını, firmalarını genişletmek isteklerini söyledi.

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

Mağazalar zincirinin devamını getirmek istediklerini ifade eden Hakan Sarı, hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Sarı ?İlk şubemizle Kırıkkale halkını hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Sarıoğlu olarak her yıl ayrı yenilikler katmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Her zaman kaliteli ve indirimli ürünlerle halkımızın yanında olacağız. Şubemizin Kırıkkale halkı için hayırlara vesile olmasını diliyorum.? dedi. Açılış sonrası mağazayı gezen heyet mağazanın hayırlara vesile olmasını diledi.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı