Nefislerimizi ayaklar altına aldık

 Nefislerimizi ayaklar altına aldık

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın seçtiği adayın kendileri için önemli olduğunu belirterek, Biz bu dava için nefislerimizi ayaklar altına aldık” dedi.

PARTİMİZİN EN ÖNEMLİ İSMİ
AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, partisinin İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
Gazetemiz muhabiri Ferman Aybars Gök’ün; “Kamuoyunda ve bazı adayların açıklamalarında AK Parti Belediye Başkanı Adayı Mehmet Saygılı’yı Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın seçtiği konuşmalarının kendisini ve teşkilatınızı rahatsız ediyor mu?” sorusu üzerine açıklama yapan Demir, Atalay’ın seçtiği her adayın arkasında olduklarını söyledi. Atalay’ın partinin en önemli isimlerinden birisi olduğunu belirten Demir, kararların önemli olduğunu ve kendilerinin de bu karara uymak zorunda olduklarını kaydetti.

11’DE 11 YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Bu dava için nefislerini ayaklar altına aldıklarını belirten Demir, partinin üyesi olmaktan gurur duyduğunu bildirdi. Bir gazetecinin “11’de 11 yapacak mısınız?” sorusu üzerine açıklama yapan Demir, 11’de 11’i yapmaya çalışacaklarını ve bunu yapacak güçlerinin olduğunu ifade etti. Büyük bir parti olduklarını belirten Demir, bütün seçimleri alacak güçte olduklarını belirterek, “Türkiye’nin AK Parti’ye ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a ihtiyacı olduğunu açıkladı. Sandıklara sahip çıkacaklarını ve bu konuya büyük bir önem verdiğini belirten Demir, Kırıkkale’de 505 sandık olduğunu ve bir oy kaybının bile 505 oy kaybına neden olacağını iddia etti.

TÜRKİYE SURİYE GİBİ OLMASIN
Suriye’ye giden TIR’ların durdurulduğunu ve bunun kamuoyunu derinden etkilediğini ifade eden Demir, Suriye’de açlık ve sefaletin olduğunu, Suriye gibi olmamak için herkesin AK Parti’ye oy vermesi gerektiğini belirtti. İlçelerinin adaylarının geciktiğini ve en kısa zamanda kalan 2 ilçe adayının da açıklanacağını belirten Demir, seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu.



haryettin
22.01.2014 23:47:43
sayın demir 11-0 alacağız diyorsun nasıl olacak bu iş aday olamadın ona buna çattın sonra şimdi nefsimisi ayaklar altına aldık sayın beşir bey kırıkkale için gece gündüz demeden çalışırken sen BEN dedin beşir bey kırıkkalem derken sen BEN dedin şimdi nefisimi ayaklar altına aldım demenin inandırıcılığı yok,AK Parti diğer partilere benzemez,AK Parti halkın partisidir sayın başbakan yardımcımıza karşı yapılan hiç hoş bir hareket olmamıştır,burada beşir bey gibi bir devlet adamı varken başkalarına laf düşmez,herkes kendini nimetten sayarsa bu iş olmaz olamaz diyor seçim sürecinde bu partinin geri gitmesine sebep olanlarıda AK Parti kesinlikle unutmaz diyor saygılar sunuyorum.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız