Meclisin yeni başkanı Kura ile belirlendi

 Meclisin yeni başkanı  Kura ile belirlendi

Kırıkkale'de İl Genel Meclis Başkanlığı`na AK Parti'den Şerafettin Atalay seçildi. Meclis Başkanlığı için AK Parti`den Şerafettin Atalay ve Murat Çaykara'nın yarıştığı seçimde iki kez oylar eşit çıkınca kuraya geçildi. Kura sonucu Atalay, Kırıkkale İl Gen

ŞERAFETTİN ATALAY SEÇİLDİ

İl genelindeki 22 İl encümenin oy kullandığı seçimde adaylardan Şerafettin Atalay ile Murat Çaykara 11`er oy aldı.

Eşitliğin ardından yasa gereği tekrar seçim yapılmasına karar verildi. İkinci tur seçimlerinde de 11-11 eşitlik yaşanırken bu kez geçici Meclis Başkanı Ahmet Demirbilek tarafından kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonucu Kesin İl Genel Meclis üyesi Şerafettin Atalay, İl Meclis Başkanlığı`na başkan olarak seçildi.

 

BİRBİRLERİNİ TEBRİK ETTİLER

Adaylar seçim sonrası birbirlerini tebrik ederek samimi görüntüler verdi. Seçimden sonra yeni seçilen İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, desteklerini esirgemeyen ve oy kullanan bütün İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. Parti ayrımı olmadan herkesin Kırıkkale için çalışacağını belirten Atalay, halka hizmetin hakka ibadet olduğunu belirterek, ‘‘Birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’yi geliştireceğiz’’ dedi.

 

KIRIKKALE’Yİ GELİŞTİRECEĞİZ

Önceliklerinin Kırıkkale’yi ve köyleri geliştirmek olduğunu belirten Atalay, Kırıkkale’ye ne hizmet gidiyorsa, köylere de o hizmetin gideceğini bildirdi. Seçimin kıran kırana geçtiğini, kura ile de olsa seçimi kazanmanın sevincini yaşadığını belirten Atalay, demokrasinin güzelliğinin burada ortaya çıktığını ifade etti.  2 yıllık görevi süresince Kırıkkale’ye hizmet edeceklerini belirten Atalay, kentin önemli sorunlarının bir an önce çözüleceği müjdesini verdi.

 

BİSMİLLAH DEYİP GÖREVİNE BAŞLADI

KÖYDES projeleri ile de köylerin ve kasabaların geliştirilmesi için çalışmalar yapılacağını hatırlatan Atalay, ‘‘ Bu kutsal mecliste herkes Kırıkkale için çalışacaktır’’ dedi. İl Genel Meclis Başkanlığı makamına oturan Atalay ‘Bismillah’ deyip oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek gündemin diğer maddelerine geçti. Toplantıda konuşan İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın ise, seçimin Kırıkkale’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Aydın, Atalay ile önemli çalışmalara imza atacaklarını inandığını belirtti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ