Lezzetin yeni adresi Enar Restorant

 Lezzetin yeni adresi Enar Restorant

Lezzetin yeni adresi Enar Restorant, Yenidoğan Mahallesi Millet Caddesi No: 127'de vatandaşların hizmetine girdi. Halil Başpınar, Basri Özdemir, Mehmet Akyürek'in ortaklığında açılan lüks restorantın açılışına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı katıldı.

HİJYENİK ORTAM
Halil Başpınar, Basri Özdemir ve Mehmet Akyürek tarafından açılan Lokantada hijyenik ve ferah bir ortamıyla dikkat çekiyor. Aile solunun da bulunduğu lokantada, güleryüzlü hizmet veriliyor. Ev yemeğini aratmayan lokantada, isteğe göre siparişler veriliyor.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET
Lokantanın 7 gün 24 saat hizmet vereceğini açıklayan işletme sahibi Halil Başpınar, “Otelimizin yanına böyle bir güzel restorant açmayı düşündük ve açılışımızı yaptık.Müşterilerimize uygun fiyat ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Halkımıza, bir telefon kadar size yakınız. İstediğiniz saat ve günde hizmet vermeye hazırız. 212 77 77 numaralı telefonumuzu arayarak bizlerden istekte bulunabiliriniz. Sizlere hizmet etmek bizleri mutlu eder. Vereceğiniz siparişlerle kısa sürede istekleriniz yerine getireceğiz.” dedi.

HER ÇEŞİT YEMEK
Başpınar, “Çarşı merkezinde böyle bir lokantanın eksikliğini hissettik. Modern ve birinci sınıf yemeklerimizin yanı sıra yöresel yemeklerimize de önem vereceğiz. Lokanta yemeklerimizin yanı sıra isteğe göre yemekleri yapmaya başladık. Bunun yanı sıra ızgara çeşitleri, sulu yemek çeşitleri, et yemekleri ve her türlü sıcak ve soğuk yemekler ile hizmet vereceğiz." diye konuştu.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise yeni açılan işyerinin hayırlı kazanç sağlaması dileğinde bulundu. Kırıkkale’ye açılan her işletmenin kendilerine güç verdiğini belirten Saygılı, istihdama katkı sağlayan bu tür yerlerin artması gerektiğini kaydetti.
Konuşmaların ardından Enar Restoran’ın açılışı gerçekleştirildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ