Küçük kedi miyav dedi Mahalle ayağa kalktı

 Küçük kedi miyav dedi Mahalle ayağa kalktı

Kırıkkale`de bir apartmanın 3`üncü kat balkonunda kafes içine konularak bırakılan ve 3 gündür aç susuz şekilde yardım bekleyen kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

ÇARESİZCE BEKLEDİ
İtfaiyenin kedi kurtarma operasyonu, Kırıkkale`nin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Şamil Apartmanın 3`üncü katında meydana geldi. Üç gündür sürekli bağıran kediyi, komşularının ihbarı üzerine Belediye itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Daireye yeni taşındığı, ve Çerikli beldesinde eczacılık yaptığı öğrenilen kedi sahibinin adı öğrenilemedi. Üç gündür evde bulunmayan sahibi tarafından balkona kafes içinde bırakıldıktan sonra çaresizce yardım bekleyen kedi, vatandaşların ihbarı üzerine Kırıkkale Belediyesi itfaiyesine haber verilmesi sonucu kurtarıldı.

MERDİVENLE KURTARILDI
İtfaiye ekiplerince balkona uzatılan merdivenle kafesle birlikte alınan kedi, Milli Eğitim Müdürlüğü`nde görevli Gülşen Özgül`e teslim edildi. Kafesi ile birlikte yavru kediyi alan Gülşen Özgül, hemen yakında bulunan bir AVM ye gidip, karnını doyurmak için süt aldı. Özgül, "Üç gündür sesini duyduğumuz kedinin neden bağırdığına bir anlam veremedik. Belediye itfaiyesine haber vererek kurtarılmasını sağladık. Elimden geldiğince kediye bakmaya gayret edeceğim" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ