Koçak Petshop evcil Dostların yeni adresi

 Koçak Petshop evcil Dostların yeni adresi

AKVARYUM BALIKLARI, KANATLI KUŞ TÜRLERİ, KÜMES HAYVANLARI YEM VE TÜM BAKIM ÜDÜRLERİ BURADA

Gürler Mahallesi Eski ‘Ceyar Benzinlik’ karşısındaki Koçak Petshop evcil hayvanların gözde mekanı oldu. Akvaryum balık ve balık yemi, Muhabbet Kuşu ve her türlü yem ve bakım Ürdünleri ile yaz sezonuna hızlı girdi.

YENİ SEZONA YENİ ÜRÜNLER

Kırıkkale’nin Gürler Mahallesi eski Ceyar Benzinliği karşısında açılan Koçak Petshop evcil hayvan severlerin gözde mekanı oldu. Balık çeşitleri. Kanarya. Muhabbet ve diğer kuş çeşitleri ve yem çeşitleri ile kafes ve akvaryum malzemeleri ile diğer tüm ürünler bol çeşit ve fiyat seçeneği ile meraklıların ilgisine sunuluyor. İşletme sahibi Hüseyin Koçak sezonla birlikte çeşit ve değişik marka ürü sayısının danada artacağını belirterek her tür balık, kuş ve diğer kümes hayvanları çeşitlerinin de sipariş üzerine temin edilebileceğini söyledi.

KÜMES HAVYVANLARI YEM VE ÜRÜNLERİ

Koçak Petshop’da ayrıca tüm kümes hayvanlarının da satışa sunulduğunu belirten Hüseyin Koçak tavuk, örnek ve diğer kanatlı kümes hayvanlarının tümünün mevcut olduğunu söyledi. Bulunmayanların sipariş üzere temin edileceğini belirtti. Bu arada tüm kedi, köpek ve diğer evcil hayvan mamasının da mevcut olduğunu belirten Koçak kedi köpek malalarının markalı olduğunu belirtti. Sabah 08’den akşam geç saatlere kadar müşterilerin hizmetinde olduklarını söyleyen Hüseyin Koçak Kaliteli ürün, uygun fiyat, kaliteli hizmetin adresinin Koçak Petshop olduğunu bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız