İyinin iyisini bulmaya çalıştık

 İyinin iyisini bulmaya çalıştık

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, seçilen yönetim kurulu üyelerinin genel merkez kriterlerine uyduğunu ve yönetimi seçerken ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. 300 partilinin yönetime girmek istediğini belirten Akçay, iyinin iyisini bulmaya ç

GENEL MERKEZ KRİTERLERİNE UYGUN

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, oluşturduğu yönetim kurulunu açıkladı. 40 kişiden oluşan yönetim kurulunu seçerken, genel merkezin kriterlerine uygun kişileri seçtiklerini belirten Akçay, ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. 300 partiliden 40 kişinin seçildiğini belirten Akçay, iyinin iyisini seçtiklerini ve seçilmeyen arkadaşların da her zaman AK Parti’nin üyesi olacağını bildirdi. Parti misyonu ve davasına hizmet edecek olan yönetim kuruluyla önemli başarılara imza atacaklarını belirten Akçay, bu konuda gerekli toplantıların ve seminerlerin yapılacağını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük başarıya imza atacaklarını ifade etti.

 

SEÇİMLERDE BAŞARI SÖZÜ

Teşkilat olarak seçimlerde büyük bir başarı yakaladıkları zaman AK Parti Genel Merkezi’ne mutlu bir şekilde gideceklerini ve orada Kırıkkale Teşkilatı’nın ön planda olması gerektiğini belirten Akçay, bu konuda teşkilatın elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini kaydetti. Fikir üreten, yenilikçi, genç ve dinamik bir il yönetimi oluşturduklarını belirten Akçay, büyük başarılara imza atmak için kutlu davaya herkesin sahip çıkacağına inandığını açıkladı.

Akçay, yeni yönetim olarak birleştirici olacağız, gönül kırgınlıklarını ortadan kaldıracaklarını ve parti üye sayısını artıracaklarını belirtti.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Akçay’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu, “Mürsel Akçay

Abdullah Öztürk, Enver Kılıç, Bahadır Kılıç, Regaib Kurtoğlu, Anıl Böke, Özhan Özaydın, Fatih Çidem, Kemalettin Çetiner, Mustafa Kaplan, İlyas Sözeri, Öznur Usluadam, Züleyha Okdavarcı, Özden Temoçin, Nevzat Bakır, Emin Hayvacı, Hasan Çiçek, Cesur Cebeci, Murat Arslan, Hüseyin Ceylan, Emin Bekeç, Adem Tonga, Eyüp Aydın, Elvan Yıldırım, Selim Aksoy, Serhat Develioğlu, Mehmet Özkan, Mevlüt Özçelik, Naci Eroğlu, İbrahim Arslan, Haydar Yöndeml, Savaş Geyik Aşkın Taştan, Nurgül Doğmuş, İshak Gençer, Cazibe Yazman Tıkır, İsmail Kaya, Oğuz Yılmazer, Turhan Duruyürek, İbrahim Gürses



AH KIRIKKALEM VAH KIRIKKALEM
6.07.2014 17:49:34
Hani bir söz var ya, "Işığı gören gelmiş"... aynen öyle işte... Malum, devir "yer kürküm ye" devri ya... sabah erken uyanan gelip AKP yönetiminde yer almış.Yalnız, garibime giden de şu: Bizim milletimiz o kadar balık hafızalı oldu ki, yarın AKP biraz güçsüzleşsin, bu isimlerin hepsi birden o partiye hücum eder, biz de bu tiplerin "idealizminden, inanmışlığından, gönül vermişliğinden" falan bahsederiz... Hem vallahi hem billahi!!!

Adem ile Havva
6.07.2014 18:38:29
Şöyle baktım da yerel seçimlerde Saygılı başkanın etrafındakilerinin hepsi yönetimde yer almış. Demek ki o zaman liste yapıyorlardı. Tüh bileydik bizde yanında sorudurduk. Ancak bu yönetimde son seçimde ya tümüyle yada kısmen Ak Partiye oy vermeyenler dahi var. Neyse o bizi ilgilendirmez. Fakat tarih tekerrür ediyor. Özal köşke çıkınca Anap`a ne olduysa Erdoğan köşke çıkıncada Ak Partiye aynısı olacak gibi görünüyor. Çünkü o yıllarda iş başında olanlar yine devreye girdiler. Tezim şu; Anap iktidarında Bakkallar Büfeler odası başkanı İbrahim Çelebi şimdi Anap Genel Başkanı olduğuna göre gelecekte Ak Partinin Genel Başkanı Adem Yurttan olacak gibi görünüyor. Olsun uzayan kol bizden olsun.

MEHMET GÜLEÇ
6.07.2014 19:02:28
KIRIKKALE SENELERDİR AYNI İNSANLARA MAHKUMMU OLACAK.YOKMU? YENİ YÜZLER YENİ İSİMLER

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız