FUTSAL ödülleri açıklandı

 FUTSAL ödülleri açıklandı

Futsal Tertip Komitesi ve Kırıkkale?de faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri bir araya geldi. Toplantıda konuşma yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Sırrı Zengin, Futsal Turnuvasının düzenlenmesindeki en büyük amacın amatör spor

45 GÜN SÜRECEK

Futsala günler kala heyecan da artıyor. Katılım sağlayan takımlar sabırsızlıkla turnuvanın başlamasını bekliyor. Sporun kaynaştırıcı ve destekçi yüzünü ön plana çıkaran Futsal?a toplam 64 ekibin katılması bekleniyor.  En büyük amacı amatör spor kulüplerine destek vermek olan turnuva 45 gün sürecek. Geçmişte olduğu gibi birbirinden renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olacak.

64 TAKIM KATILACAK

Futsal Tertip Komitesi ASKF binasında, amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşma yapan ASKF Genel Başkanı Sırrı Zengin, turnuvanın detayları hakkında bilgiler verdi. Zengin, ? Amacımız amatör Spor kulüplerine nakdi ve malzeme yardımı yapmaktır.  Şuanda bize müracaat eden 45 takım var. 19 takım daha başvuru yaptı. 64 takım ile turnuvayı başlatacağız. Turnuva akşam saatlerinde Vali Behiç Çelik Spor Salonu?nda oynanacak. Turnuva 45 gün sürecek? dedi.

İŞTE ÖDÜLLER

Turnuvada dereceye girecek ekiplere verilecek ödüller hakkında bilgiler veren Zengin, ?Turnuvanın sonunda 1?inci olan takıma kupanın yanı sıra 12 altın, 2?nci olan takıma kupa ve 6 altın ve 3?üncü olan takıma kupa ve 3 altın verilecek. Bunların yanı sıra en centilmen takım, gol kralı, en iyi kaleci gibi çeşitli dallarda hediyeler verilecektir. Turnuvaya katılan formaları tertip komitesi tarafından ücretsiz verilecek. İlimiz sporunun gelişmesi, spor kulüplerine destek ve kamu, özel kurum ve kuruluşların kaynaşmasını amaçlayan bu turnuvamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ