Fuat Oktay “Bu projeler bölgeye çağ atlatacak”

 Fuat Oktay “Bu projeler bölgeye çağ atlatacak”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırıkkale Garı'nda Millet Bahçesi, Bilim Merkezi ve Yahşihan Yenişehir Köprülü Kavşağı ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Hedeflerimiz büyük, bu hedefler doğrultusunda bize vereceğiniz güçle daha büyük işler yapmak için yola çıkıyoruz. Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas hızlı tren hattımızın Kırıkkale'ye, tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşımız her şeyin en iyisine layık, en iyisini yapmak için 21 yıldır çırpınıyoruz. Artık inşallah bundan sonra da önümüzdeki 50 yılı planlayan bir Türkiye var." diye konuştu. Dünyanın en iyi teknolojilerinin, en iyi ulaşım sistemlerinin ülkeye kazandırıldığını vurgulayan Karaismailoğlu, "Vatandaşımız konfor kazandı, ülkemiz gelişti. Dünyanın en büyük ihracat rekorlarını kırıyoruz. Dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasına girdik, tabii ki yeterli değil. Hedeflerimiz çok büyük, Cumhurbaşkanı'mız hedef verdi. Tam 1 trilyon dolarlık ihracat hedefi. Onun için koşacağız."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da hızlı tren projesinin açılışında bulunmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. Projenin hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Erbakan, "Bu projede tamamıyla yerli ve milli üretim raylarının kullanılmış olması bizler için ayrıca gurur kaynağı olmuştur."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kırıkkale'nin savunma sanayisine büyük katkı sağladığına değinen Destici, "Özellikle akıllı bombalarımız, mühimmatlarımız, silahlarımızın önemli bir kısmı burada yapılıyor. Eğer bugün savunma sanayimiz yüzde 20 yerlilikten, yüzde 80'lere gelmişse bunda Kırıkkale'nin, Kırıkkalelilerin de büyük emeği var.”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay , Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur ittifakı çatısı altında seçime giren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Eski Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Eski Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Milletvekili Adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin, Emin Avundukluoğlu, MHP Milletvekili Halil Öztürk partililer ve vatandaşlar katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız