“Etkili İletişim ve Beden Dili” Konusu İşlendi

 “Etkili İletişim ve Beden Dili” Konusu İşlendi

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veli Toptaş tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan personellere “Etkili İletişim ve Beden Dili” konulu seminer verildi.

Hatice Hanım Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Etkili İletişim ve Beden Dili” konulu seminere Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, birim müdürleri ve kurum personelleri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Hamza Güneş, Gençlik ve Spor Müdürlüğü personellerinin toplumun her kesimiyle iletişim halinde olduğunu ifade etti. İl Müdürü Güneş, “Bireylerle anlaşma sağlayabilmenin en önemli anahtarı iletişimdir. Bilgiyi kullanıp, kendimizi daha iyi ifade etmemiz gerekiyor. Bu seminer bizim için çok kıymetli oldu. İnsanlar iletişim sırasında anlatımlarını etkili hale getirmek için beden dilini kullanırlar. Beden dili sayesinde insanların duygu ve düşünceleri daha kolay anlaşılır. Bu sebeplerden dolayı kendimizi iletişimde iyi hale getirmemiz gerekmektedir. Başta Hocamız Prof. Dr. Veli Toptaş olmak üzere seminerimize katılan bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

İl Müdürü Güneş’in konuşmasının ardından Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Veli Topbaş tarafından katılımcıları “Etkili İletişim ve Beden Dili” konulu seminer verildi. Seminerde Prof. Dr. Topbaş, katılımcıların sorularını da yanıtlayarak etkili iletişimin ve beden dilinin önemine dair açıklayıcı bilgiler verdi. 

Seminer sonrası İl Müdürü Hamza Güneş tarafından Prof. Dr. Veli Topbaş’a plaket takdim edilmesinin ardından katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız