Bizim yaptığımız tesislerde Seçim propagandası yapıyorlar

 Bizim yaptığımız tesislerde Seçim propagandası yapıyorlar

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, kendi dönemlerinde yapılan tesislerin önemli olduğunu ve Beşir Atalay'ın bile bu tesislerde canlı yayına çıkarak seçim propagandası yaptığını belirten Pekdoğan, Demek ki 10 yıldır hizmetiniz yok. Benim dönemimd

GÜLE GÜLE DER UĞURLARIZ
MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında gazetecilerle bir araya gelerek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ı sert bir dille eleştiren Pekdoğan, ‘Kıytırık Kırıkkale’ sözünün talihsiz ve acımasız bir açıklama olduğunu söyledi. Kendi memleketini beğenmeyip, Van’dan Diyarbakır’dan aday olmak isteyenlerin Kırıkkale’den gitmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, “Atalay’ın yanında gitmek isteyen kim varsa güle güle der uğurlarız” dedi.

HİZMETİ KİMİN YAPTIĞI ORTADA
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın, Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın, Kırıkkale’ye için bir şey yapmadığını belirten Pekdoğan, kendi Belediye Başkanlığı döneminde yapılan tesislerin, Atalay ve ekibi tarafından canlı yayın mekanı olarak kullanıldığını ve buradan halka seçim vaatleri verildiğini bildirdi. Kendisinin yaptığı yerden Atalay’ın seçim propagandası yaptığını ve canlı yayınlara katıldığını belirten Pekdoğan, hizmeti kimin yaptığının apaçık gözler önünde olduğunu ifade etti.

CANLI YAYINLARI BİZİM YAPTIĞIMIZ YERLERDE YAPTI
Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili de konuşan Pekdoğan şöyle konuştu, “Siyasetin son günlerine geldiğimiz şu günlerde adaylarla aramızda hiçbir zaman problem olmadı. Kimse, kimsenin kişilik haklarına saldırıda bulunmadı ve kimse kimseyi kırmadı. Herkes zor bir süreçten geçti ve diğer adaylar da büyük emek vererek buralara kadar geldi. Artık finaldeyiz ve bu seçimi kazanacağımızı düşünüyorum.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale’de canlı yayınlar yaptı. Ne hikmetse kendi partisinin yaptığı yerlerde değil de, bizim yaptığımız yerlerde canlı yayınlara konuk oldu.”

BİZ HİZMET YAPTIK
“Bu da gösteriyor ki biz hizmet yapmışız, diğerlerinin ne yaptığı da gözler önünde diye düşünüyorum. Kırıkkale’ye kıytırık il diyen Atalay, halkı rencide etmiştir. Ne olursa olsun bir halka ve doğduğu şehre bu sözü söylememesi gerekiyordu. Kıytırık sözünün anlamı, sözlükte; dengesiz, basit ve önemsiz diye geçiyor. Kırıkkale halkı bunlara layık değil. Eğer kendisi Diyarbakır’dan veya Van’dan aday olmak istiyorsa, isteyeni de Atalay’la beraber göndeririz. Bu memleketi istemeyenleri, bu memleket de istemez.
Belediye Başkanı olsam da olmasam da Kırıkkale halkı adına Atalay’a dava açacağım. Eğer Kırıkkale’den ve halktan özür dilerse büyük bir erdemlik göstermiş olur.”

 

BUGÜN TEŞEKKÜR KONUŞMASI OLACAK
“Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugün Hüseyin Kahya’da vatandaşlarımıza son konuşmamızı yapacağız. Çok iyi bir seçim süreci geçirdik. İnsanlar artık kimseye karşı ön yargılı değil. Baktığımız zaman Belediye Başkanı olduğum zaman, gündüz halkımızla istişare yapacağız. Gece ise kurum müdürlerimizle bir araya gelerek Kırıkkale’nin gelişimi için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Belediye borçlar yüzünden kilitli bir halde gibi ve adım atamıyor. Şirketsel bir yapıda bulunan belediyenin, kurumsal bir yapıya yeniden dönmesi için çabalayacağız.” Dedi.


TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
Bir gazetecinin seçimlerde her zaman elektriklerin kesildiğini bu dönemde böyle bir şey olursa ne yapacaksınız sözüne karşılık veren Pekdoğan, gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Pekdoğan, “Oyların açıldığı zaman Kırıkkale Lisesi’nde elektriklerin gitmeyeceğini düşünüyorum. Valilikte yaptığımız seçim güvenlik toplantısında da bunları dile getirdik. Jeneratör ve diğer enerji desteklemeleri ile hiçbir okulda elektriklerini gitmeyeceği bilgisini aldık. Biz kapımızı kapatırız, komşumuzu hırsız çıkarmayız. Gerekli bütün tedbirler alındı.” diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı