Belediye Garajı hurdalığa döndü

 Belediye Garajı hurdalığa döndü

Başpınar semtindeki Belediye garajı araç mezarlığını andırıyor. Garaj çevresinde her marka ve her modelden yüzlerce araç çürümeye terk edilmişken Belediye araç açığını kiralama yöntemi ile kapatmaya çalıyor. Belediyeye yüksek oranda mali yük getiren bu du

SAVURGANLIĞIN BİR BAŞKA YÖNTEMİ

Kırıkkale Belediyesine ait Başpınar semtindeki garaj ve çevresi tam bir araç mezarlığını andırıyor. Her marka ve her modelden otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet ve çok sayıda iş makinesinden oluşan yüzlerce araç çürümeyi bekliyor. Belediye yönetimi ise araç ve makine gereksinimini kiralama yöntemi ile gideriyor. Belediyeye ağır yük getiren bu durum vatandaşların tepkisine yol açarken Milli servet konumundaki araçların tamir ve bakım yapılarak yeniden çalışır duruma getirilmesi yerine yüksek miktarlarda kira ödenmesi savurganlık olarak değerlendiriliyor.

 

BİR ÇOĞU SAĞLAM VE ÇALIŞIR DURUMDA

Tam bir savurganlık örneği olarak dikkat çeken belediye garajındaki ve çevresindeki tel örgü içinde çürümeye terk edilmiş araçların arasında gerçekten kullanılamaz durumda olanların yanında kütçük çaplı tamir ve bakımla yeniden işlevlik kazanacak çok sayıda araç bulunuyor. Çevreden gelip geçenlerin dikkatini çeken bu durumu belediye yönetimi dikkate almadığı gibi ihtiyaç olmasına rağmen bu araçların çürümesine adeta göz yumuyor. Özellikle bazı iş makinelerinin ihtiyaç olmasına rağmen ısrarla çürümeye terk edilmesi ve kiralama yöntemine gidilmesinin altında başka nedenlerin yattığına dair kuşkuları güçlendiriyor.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ