Başkan vatandaşın Her zaman yanında

 Başkan vatandaşın Her zaman yanında

TEKİN EVLERİ GEZEREK VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLİYOR, İHTİYAÇLARINI SORUYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, farklı uygulamalarına devam ediyor Tekin, yaklaşan Ramazan dolayısıyla vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Vatandaşlara hem hal hatır sorup hem de ihtiyaçlarının olup olmadığını soruyor 

EVLERE GİDEREK BİZZAT GÖRÜŞÜYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, farklı uygulamalarına devam ediyor. Başkan Tekin, Ramazan’la birlikte kapı kapı dolaşarak hem hatır sorup sohbet ediyor ve hem de sorun ve talepleri dinliyor.  Tekin, fırsat buldukça  vatandaşları ziyaret ediyor. Mahalle mahalle ve ev ev gezen Başkan Tekin, kadın, erkek, çocuk kimi gördüyse hatırını soruyor, bir istek ve talepleri, sorun ya da önerileri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN OLUYOR

İhtiyaçları olup olmadığını da öğrenen Başkan Tekin’in ziyaretleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor ve “Vatandaşlarımızı ziyaret ettik, hoş sohbet edip, Ramazan ayını değerlendirdik” bilgisi verildi. Başkan Tekin’in ziyaretleri vatandaşları memnun ederken, sosyal medyada da bir çok kişi bu davranışından ötürü tebrik etti. Başkan Tekin, Ramazan başlamadan önce de ilçede ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtımında bulunmuştu. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız