Bacadan çıkan duman esnafı bezdirdi

 Bacadan çıkan duman esnafı bezdirdi

Kırıkkale?nin Turgut Reis Caddesi üzerinde bulunan bir fırından çıkan dumanlar esnafı bezdirdi. Filtresi olmadığı söylenen bacadan çıkan kurumların işyerlerinin içersine kadar girdiği ifade edildi.

YETKİLİLER GÖREVE

Çıkan duman ve kurumlardan rahatsız olan esnafın belediyeye şikâyet ettiği söyledi. Belediyenin gereken işlemi yapmadığı ifade edildi. Bacadan çıkan dumanların ilk olarak havada kara bir bulut oluşturduğunu belirten Turgut Reis Esnafları, ?Dumanlar sağlığımızı tehdit ediyor. Yaşanan bu durumdan dolayı müşterilerimiz de şikâyetçi. Bazen müşteriler yoğun dumandan dolayı dükkânlarımıza girmiyor. Buna çözüm bulunması gerekir?

KANUNA UYMUYOR

?Yere düşmeye başlayan kurumlar rüzgârın etkisiyle işlerlerin içine girerek, tezgâhlarda bulunan ürünlerin üzerine düşüyor. Satılacak ürünlerine üzerinde kötü bir görüntü oluşturuyor.? dediler.  Yetkililerin konuya yeterince duyarlı olmadığını söyleyen esnaflar, konun biran önce çözülmesini istedi. Filtresi olmayan fırından çıkan dumanlar, hem vatandaşları, hem de esnafları canından bezdirdi. Esnaflar yetkililerin soruna çözüm bulmasını istediler. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü