ABC zaman zaman değil her zaman birinci

 ABC zaman zaman değil her zaman birinci

Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ABC dershanesi başarılarına bir yenisini daha ekledi. SBS'de Türkiye 86'ncısı Kırıkkale'den çıktı. Dershane Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, 2010 SBS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Yasin Durmaz'ın bu yı

BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK
ABC Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, üniversite sınavlarında öğrencilerinin büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Türkiye dereceleriyle adından sıkça söz ettiren ABC dershanesinin her zaman kaliteli eğitim ve öğretimi verdiğini ve her yıl sınavlarda başarılı olduğunu belirten Güleç, iyi bir eğitim kadrosuyla öğrencilere hizmet verdiklerini bildirdi. Yıllardır Kırıkkale’yi eğitim alanın da zirve’ye taşımaya çalışan ABC Eğitim Kurumları hem kitlesel başarıda hem de bireysel başarıda öncü olmaya devam ettiğini belirten Güleç, her yıl TEOG , YGS_LYS ve KPSS den çıkardığımız Kırıkkale ve Türkiye dereceleriyle bunu somutlaştırdıklarını ifade etti.

BİR ÇOK ÖĞRENCİMİZ BAŞARIYA ULAŞTI
Güleç konuşmasının devamında, “Bu yıl TEOG sonuçlarına göre 1. olan Hayati Enes Ertaş ve 2. olan Başak Aslan emeklerimizin meyveleridir. 2010 SBS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Yasin Durmaz aynı başarıyı 2014 üniversite sınavında sayısal öğrencileri arasında Türkiye 96.sı ve Kırıkkale il birincisi olmuştur. Kendisini, başarısında emeği geçen bütün öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyoruz. Tüm puan türlerinde Türkiye’nin en gözde üniversitelerine yerleştireceğimiz öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyoruz. ABC ZİRVE Dershaneleri eğitimin temelde bir yatırım meselesi olduğunun bilinciyle yıllardan beri kurumsal yapısını her yıl güçlendirerek yoluna devam etmektedir.”

TÜRKİYE DERECELERİMİZ VAR
“Önümüzdeki dönem içinde plan ve projelerimizle çok enerjik bir şekilde geliyoruz. LYS Türkiye sıralamalarında 3 farklı alanda da Türkiye dereceleriyle kalitesini bir kez daha tasdikleşmiş eğitimin amiral gemisi ABC Eğitim Kurumları Özel ABC ANADOLU ve FEN Lisesini de Kırıkkale halkına daha iyi hizmet verebilmek için 2014-2015 sezonunda hizmetinize sunmuştur. Bu İş birliğinin Kırıkkale`ye pek çok yeni başarıyı getireceğine inancımız tamdır. Önümüzdeki yıllarda bunları da sizlerle paylaşmaktan gurur duyacağız.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ