?9 YILDA GENÇLİK UNUTULDU?

 ?9 YILDA GENÇLİK UNUTULDU?

GENÇLİĞİN TEK ÇARESİ SAADET PARTİSİ

 ?9 YILDA GENÇLİK UNUTULDU?
AKP iktidarı döneminde birçok sorun gibi gençliğin da unutulduğunu ifade eden Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Selami Çakır, yanlış eğitim müfredatıyla gençlerin ahlaki ve maneviyattan uzaklaştırıldığını belirtti. Çakır, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
İMANLI VE ŞUURLU EVLATLARIMIZ
Türkiye`nin en temel ve en önemli sorununun gençlik ve eğitim olduğunu ifade eden Selami Çakır, Türkiye`nin stratejik konumda olmasının bulunduğu bölge açısının yanında gençlik potansiyelinin de önemli rol oynadığını kaydetti. ?Günümüz dünyasında ülkelerin gücü ve zenginliği genç nüfusu ile ölçülmektedir? diyen Çakır, ?Türkiye`nin gelecek umutlarının temelinde genç nüfus vardır. Batının yetersiz genç nüfusu nedeniyle gelecek umutları yoktur. Merhum Erbakan Hocamızın dediği gibi bir milletin en büyük gücü tankı değildir, parası değildir, imanlı evlatlarıdır. İmanlı ve şuurlu evlatlarımız bizim en büyük hazinemizdir. Fakat gençlerimiz ihmal edilmektedir. Hiç bitmeyen iktidar muhalefet çekişmesi içinde gençliğe önem verilmemektedir" dedi.
 
EĞİTİM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
Çakır, iktidarında ülkenin diğer sorunları gibi gençlik ve eğitim sorununun da çözülemediğini aksine kronik haline geldiğine dikkat çekti. Gayri ahlaki diziler ve filmlerin gençleri temel ahlaki değerlerden uzaklaştırdığını aktaran Çakır, ailelerin dağılmaya başladığını, uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların ciddi boyutlara ulaştığını aktardı. Bütün bu problemlerin çözüm noktasının Saadet Partisi olduğunu dile getiren Selami Çakır, ?Çünkü biz bunları çözecek bilgi ve tecrübeye sahibiz. Milli Görüş iktidarında bu ülkenin eğitim sorununu çözeceğiz. Müfredat değişecek, milli programlar uygulanacak. Faydasız ve ağır sınavlar kaldırılacak. Eğitim her kademesi ücretsiz olacak. Üniversite harçları kaldırılacak, öğrenci bursları yüzde yüz arttırılacak. Rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçilecek, mezun öğrencilerimize iş alanları oluşturulacak. Eğitim önündeki katsayı başta olmak üzere tüm engeller kalkacak? diye konuştu.


1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı