98 yıllık çınar kutlu olsun

98 yıllık çınar kutlu olsun

19 MAYIS ÖNEMLİ BİR BAĞIMSIZLIK HAREKETİDİR

98 yıllık çınar kutlu olsun

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Karabacak, ?Şan ve şereflerle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından 19 Mayıs 1919´un 98.yıldönümü kutlu olsun? dedi.

MİLLETİMİZE GÜÇ VERMİŞTİR

Karabacak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Aziz vatanımızın işgale uğradığı bir dönemde şanlı Türk tarihinden ve soylu milletimizden aldıkları güçle Samsun´da bağımsızlık meşalesini yaktıkları o kutlu günün üzerinden 98 yıl geçmiştir. Ancak geçen 98 yılda, 19 Mayıs 1919 öneminden hiçbir şey kaybetmemiş aksine zor zamanlarda Türk Milletinin hürriyet aşkının ve sarsılmaz gücünün nişanesi olarak milletimize güç vermiştir.?

BAĞIMSIZLIK HAREKETİDİR

?Mazlum ve davasında haklı bir milletin zulme ve eziyete karşı başkaldırısı olan 19 Mayıs, soylu milletimizin gurur kaynağı olduğu kadar, dünyadaki tüm ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi olarak 19 Mayıs 1919´un 98. yıldönümünde aziz milletimizin ve Türk gençliğinin Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nı en içten duygularımızla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ