95 Mezunlarından Bildik´e destek ziyareti

95 Mezunlarından Bildik´e destek ziyareti

BİLDİK´İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

95 Mezunlarından Bildik´e destek ziyareti

Sulakyurt Sağlık Meslek Lisesi (SSML) 1995 yılı mezunları, aynı okuldan 1994 yılında mezun olan ve 2014 seçimlerinde Sulakyurt Belediye Başkanı seçilen İsmail Bildik´i makamında ziyaret ettiler.

BİLDİK´İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

1995 yılında Sulakyurt Sağlık Meslek Lisesi´nden mezun olan ve şu anda Türkiye´nin farklı şehirlerinde, farklı sektörlerde hizmet veren 30 kişilik bir grup, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Bildik´in de kendileri gibi Sulakyurt Sağlık Meslek Lisesinden mezun olduğunu kaydeden konuklar, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

?HEPİMİZ FARKLI GÖRÜŞLERE SAHİBİZ?

Kendilerinin farklı siyasi görüşlerden olduklarının özellikle altını çizen SSML 95 Mezunları, ?İçimizden birinin, hayatımızın en güzel yıllarını geçirdiğimiz bu şirin ilçenin belediye başkanı seçilmesi bizler ziyadesiyle mutlu etmiştir. Hepimizin siyasi görüşleri farklı olabilir. Önemli olan, okulumuzdan bir arkadaşımızın bu önemli göreve gelmesidir. Biz şundan eminiz ki, İsmail Bildik bu kısa sürede çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, mütevazılığıyla, sıcak ve samimi tavırlarıyla Sulakyurt ve Kırıkkale halkının sevgi ve saygısını kazanıp kendisinden söz ettirmesini bilmiş bir şahsiyettir? dediler.

?GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM?

Bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Bildik de, ?2014 seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek şahsımı Milliyetçi Hareket Partisi´nden belediye başkanı seçen tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ederim. Arkadaşlarımın da ifade ettiği gibi, bu güzel ilçede bana bu önemli görevi layık gören tüm hemşerilerimin hizmetinde olduğumu tüm Sulakyurt halkı gayet iyi bilmektedir. Ben de bu ilgi ve sevginize layık olmak için gece gündüz çalışmalarımı sürdüreceğim? diye konuştu. Yaklaşık bir saat süren sohbetin ardından, konuklar Bildik´e plaket takdim ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü