92 doğumlular silahaltına alınıyor

92 doğumlular silahaltına alınıyor

Şubat 2012 er celbinde 1992`ye 1 tertip olarak askere alınacakların sevk evraklarının verilmesi işlemi başlıyor. Kırıkkale Askerlik Şubesinden yapılan açıklamada 1. Grup askerlerin 10-24 Şubatta ikinci grupların ise 03-05 Nisan da sevk edilecekleri ifade

YAPILMASI GEREKENLER

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?Sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeler askerlik şubesi ilan levhasına asılmıştır. İsteyenler listeleri inceleyerek, telefonla askerlik şubelerini arayarak veya e-devlet kapısı üzerinden www.turkiye.gov.tr internet adresinden gidecekleri eğitim merkezlerini öğrenebileceklerdir. 21-24 Şubat 2012 tarihinde 1?inci grupta şevke tabi yükümlülere sevk evrakları askerlik şubelerince 10 Şubat 2012 tarihinden itibaren verilmeye başlanacaktır. Sevke tabi yükümlüler sevk evraklarını almak üzere Kırıkkale Askerlik Şubesine veya bulundukları yere en yakın askerlik şubesine müracaat edebileceklerdir.?

 

PARA CEZASI

?Sevk evrakını almak üzere başvuracak yükümlülerin nüfus cüzdanlarının aslını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Askere alınacakların sevk evrakını en geç 24 Şubat 2012 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evrakını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar veya geç katılanlar bakaya suçunu işlemiş olacaklarından, para cezası veya mahkemeye verilerek cezalandırabilecekleri için yükümlülerin zamanında sevk evrakını almaları ve birliklerine katılmaları gerekmektedir.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ