90.yılda 81 ilden 81 güzellik

90.yılda 81 ilden 81 güzellik

Türkiye Cumhuriyetinin 90. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cidde Basın Ataşeliği İllerimizin basın yoluyla tanıtımını amaçlayan " 81 İl`den 81 Güzellik " isimli Türkiye Fotoğrafları Sergisi büyük ilgi görüyor.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Serginin açılışı T.C. Cidde Başkonsolosu Fikret Özer ve Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM)  Destek Hizmetleri Daire Başkanı Alaeddin Özafşar ve Suudi Yetkililerin yanı sıra, programa katılan ülkelerin misyon temsilcileri tarafından yapılmıştı. Türkiye`den, 81 İl Valiliğinden temin edilen,  İllerin en güzel fotoğrafların yer aldığı sergide İller hakkında bilgide bulunuyor. " 81 İl`den 81 Güzellik"  isimli Türkiye Fotoğrafları  Sergisi Cidde Hilton Otelde büyük ilgi görüyor.

 

BİR HAFTA UZATILDI

Basın Ataşesi Bahattin Akyön "Türkiye Cumhuriyetimizin 90.  kutlamaları kapsamında Cidde şehrinde, daha sonra Suudi Arabistan`ın çeşitli şehirlerinde ve mekanlarda İllerimizin basın yoluyla tanıtımını amaçlayan  ve basın ile ilişkilerimizi daha iyi noktalara gelmesini hedefleyen bir dizi etkinlikler gerçekleştireceğiz. Valiliklerimizin gönderdiği en güzel resimlerin önünde resim çektiren Suudlu kardeşlerimizi görünce, tanıtımın etkili olduğunu görüyoruz. Bize destek olan Başkonsolosluğumuza, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğümüze, Valiliklerimize ve Suud yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Gelen talepler ve yoğun istek üzerinde Cidde Hilton Oteldeki 81 İl`den 81 Güzellik " isimli Türkiye Fotoğrafları Sergisi bir hafta daha süresi uzatılmıştır." dedi.

 

            



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı