?80 Kuşağı? geleneği bozmadı

?80 Kuşağı? geleneği bozmadı

80 Kuşağı Platformu, her Ramazan Ayı?nda gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği programı düzenledi. Dualarla başlayan iftar yemeğinin ardından yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 80 Kuşağı geleneksel hale

BİRLİK VE BERABERLİK

Yıldızlar Sofrasında düzenlenen iftar yemeğine 80?li yıllarda Kırıkkale?deki liselerde öğretim gören ve günümüzde birlikteliklerini daha da sıklaştırmak için 80 Kuşağı Platformu adı altında toplanan 150?yi aşkın kişi katıldı. Dualarla başlayan yemekte açılış konuşmasını 80 Kuşağı Platformu adına Osman Gökbulut gerçekleştirdi. Gökbulut, ?Birbirlerimizi ilk defa görüp, tanıştığımız ve tertemiz hislerle kurduğumuz arkadaşlıkların üzerinden 30-35 yıl geçti. O kadar yıldan sonra tekrar böyle bir programda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Geçmişten gelen arkadaşlığımızı yarınlara daha güçlü taşımak amacındayız. Bu amaçla düğünlerimizde, cenazelerimizde beraber oluyoruz. Bu yıl yaptığımız piknik programında ailelerimizle beraber olduk. İlerde daha geniş katılımlı benzer programları düzenlemeyi planlıyoruz? dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Gökbulut, ?Bu organizasyonda emeği geçen İshak Türkekul, Enver Güleç, Şahin Kantemir, İbrahim Sevim, Erdal Çiftçi, Cemil Erdal, Ali Çayır; Ramazan İlhan, Osman Gökbulut, Ahmet Yıldız, Salih Demir, Şaban Güney, Erdoğan Alsaç ve Erhan Aydoslu?ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu organizasyonun sponsorluğunu üstlenen iş adamları Salih Karataş ve Cengiz Kaplanhan?a ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz? şeklinde konuştu.

ARKADAŞLIKLARINI PEKİŞTİRDİLER

Okul temsilcileri de birlik beraberlik mesajları ile dolu konuşmalarında ?Bu birlikteliğimiz artarak devam etmeli. Uzun yıllar sonra aynı ortamda arkadaşlarımızla bir araya gelmek, yeni arkadaşlıklar edinmek çok güzel. Organizasyonların daha sağlıklı ve daha geniş katılımlı gerçekleştirilmesi için farklı uygulamalar başlatılabilir. Toplumda kaybedilmeye başlanan sevgi ve saygı gibi değerleri böylesi birlikteliklerle tekrar kazanıyor ve güçlendiriyoruz? ifadelerine yer verdiler. Geleneksel hale gelen iftar yemeği buluşmasının her yıl yapılacağını dile getiren 80 Kuşağı Platformu üyeleri, yemeğin ardından yıllardır süren arkadaşlıklarını yaptıkları sohbetlerle pekiştirdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü