7/24 hazır

7/24 hazır

AFAD yetkilileri, MKE barut deposunda gerçekleşen patlamanın çevrede orman yangınına neden olduğunu belirterek, AFAD koordinasyonunda bölgeye müdahale edildiğini ve gelişmelerin 24 saat takip edildiğini bildirdi. Ayrıca herhangi bir ölü, yaralı ve kayıp i

SÜREKLİ OLARAK TAKİBİMİZ ALTINDA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Makine Kimya Endüstrisi`ne ait bir mühimmat deposunda gerçekleşen patlamaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Kırıkkale - Kayseri yolu 30. kilometrede Hasandede beldesi yakınlarında bulunan depoda, 20 Ağustos akşamı gerçekleşen patlamanın çevrede orman yangınına neden olduğunun belirtildiği açıklamada, Başbakanlık AFAD koordinasyonunun bölgeye Ankara, Çorum, Çankırı, Yozgat, Kırşehir ve Kırıkkale`den toplam 25 itfaiye aracı, 206 itfaiye eri, 2 ekskavatör, 8 tanker, 4 kepçe, 1 köpük kulesi, 1 adet yükselen merdiven, 40 yangın söndürme aracı, 4 adet ambulans ve 1 UMKE ekibinin sevk edildiği bildirildi. Gelişmelerin ise Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 takip edildiği belirtildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile MKE, TÜPRAŞ, DSİ, Karayolları Genel Müdürlüğü ve bazı özel işletmelere ait ekip ve ekipmanlarında çalışmalara katıldığının kaydedildiği açıklamada, "Patlama sonrası çıkan yangın söndürülmüş olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Şu ana kadar herhangi bir ölü, yaralı ve kayıp ihbarı ulaşmamış olup, depoda çalışan 5 güvenlik görevlisinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilmiştir" ifadeleri yer aldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü